Copiii lui Michael Jackson, în custodia bunicii și a unui nepot al starului

copii_michael_ jackson
copii_michael_ jackson
Custodia celor trei copii al lui Michael Jackson a fost stabilită. Katherine Jackson, mama defunctului rege al muzicii pop și unul din nepoţii acestuia, TJ, vor împărți custodia celor trei minori ai lui Michael Jackson, a decis miercuri justiţia americană, relatează France Presse, citează Agerpres.

"Este clar că există o relaţie puternică şi de afecţiune între copiii (cântăreţului) şi TJ Jackson", a precizat judecătorul Mitchell Beckloff, de la Curtea Superioară din Los Angeles.

Această decizie pune capăt tuturor speculațiilor și scandalurilor care au vizat custodia celor trei minori ai starului muzicii pop, Prince Michael (15 ani), Paris (14 ani) şi Blanket (10 ani), care au rămas singuri după moartea tatălui lor, Michael Jackson, în 2009, în urma unei supradoze de Propofol, un anestezic pe care îl folosea ca somnifer.

Decizia instanței din Los Angeles survine după ce avocaţii lui TJ, 34 de ani, şi ai lui Katherine, 82 de ani, au prezentat în cele din urmă o cerere comună pentru a împărţi custodia copiilor.

În timpul celor zece zile în care Katherine Jackson a plecat în Arizona pentru a se odihni, TJ - fiul lui Tito, unui din fraţii lui Michael - a obținut custodia provizorie a minorilor. La 2 august, bunica lor a preluat custodia lui Prince Michael, Paris și Blanchet.

În timpul sejurului lui Katherine Jackson în Arizona, au apărut zvonuri privind îndepărtarea sa, zvonuri conform cărora ar fi fost ţinută la distanţă de unii dintre copiii săi, lucru pe care ea l-a negat, dând asigurări că s-a aflat într-un spital pentru a se odihni.

De altfel, fiul cel mare al regelui pop, Prince Michael, şi-a acuzat la rândul său implicit unchii şi mătuşile că sunt responsabili de dispute familiale care ar duce la retragerea custodiei bunicii asupra celor trei minori.

Acest episod a fost doar unul dintre multele certuri din cadrul familie Jackson legate de administrarea finanţelor şi afacerilor juridice de către Katherine, căreia starul i-a oferit prin testament dreptul de a-i administra averea ce ar reveni după moartea ei lui Prince Michael, Paris şi Blanket.

Decesul neașteptat al lui Michael Jackson, înregistrat la 25 iunie 2009 într-un spital din Los Angeles  unde fusese transportat de urgenţă în urma unui stop cardiac, a provocat un șoc în rândul fanilor din întreaga lume. Supranumit "regele popului", Michael Jackson a decedat la vârsta de 50 de ani în urma unei supradoze de Propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, care în prezent se află în închisoare, unde îşi ispăşeşte o pedeapsă de patru ani, găsit vinovat de ucidere involuntară.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel