Copii minune care au ajuns adulți problemă, de la Bieber la Barrymore

Nu este o noutate că mulți bani, puterea și faima la o vârstă fragedă îi pot face pe copii să ia niște decizii nu tocmai bune, scrie stylecaster.com.

Lindsay Lohan

Actrița din ”Mean Girls” a început să apară pe primele pagini ale presei de scandal în 2004 pentru petrecerile la care mergea, pentru furt, accidente de mașină, arestări, perioadele petrecute la dezintoxicare și posesie de droguri.

Justin Bieber

Starul pop, care a ajuns faimos la 12 ani mulțumită unui video cu acesta cântând, pe care l-a pus pe YouTube, a demonstrat comportamente inconstante. Și-a pus bodyguazii să îl care pe sus pe Zidul Chinezesc, a adus o maimuță ilegal în Germania, a făcut un scandal la un presupus bordel.

Băiatul de 19 ani a avut și niște probleme mai grave cu legea, fiind arestat pentru întreceri de mașini și s-au făcut percheziții la el acasă pentru a se afla dacă a fost implicat într-un caz de vandalism.

Britney Spears

Marele star pop și-a început declinul în 2007 când s-a internat la dezintoxicare, a pierdut custodia celor doi copii ai ei în favoarea fostului ei șot Kevin Federline și a cântat la Premiile MTV în timp ce era foarte amețită.

Macaulay Culkin

Starul din ”Singur acasă” a fost arestat pentru posesie de marijuana în 2004, în Oklahoma. 

Drew Barrymore

Actrița a scris chiar o carte numită ”Fetița rătăcită” în care povestește despre trecutul ei. Aceasta a recunoscut că fuma țigări de la nouă ani, a băut alcool de la 11 ani, a fumat iarbă de 12 ani și un an mai târziu a încercat și cocaina, ajungând la dezintoxicare.

Drew a încercat apoi să se sinucidă și s-a întors la dezintoxicare la vârsta de 14 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel