Connect-R, divorț. Motivul despărțirii: "Era greu de controlat"

După ce s-a zvonit în presă că cei doi nu mai formează un cuplu, Connect-R a recunoscut despărțirea. Care a fost motivul?

Roxana Luşneac, astrolog, a analizat pentru Click! căsnicia celor două vedete, care în 2014 au spus "Da".

"Eu cred că între ei compatibilitatea a existat până fiecare și-a atins un punct limită. Pentru Misha, el era greu de controlat sau greu de înțeles, iar pentru Connect-R, ea era prea prinsă în ideile fixe sau realitatea pe care și-o crea. El nu este un bărbat care să suporte să fie cicălit sau căruia să i se aducă acuze nefondate, pentru că se pare că ea tindea unori să-și facă propriile scenarii. E posibilă și o discuție legată de înșelat, dar nu înseamnă că acest lucru s-a și întâmplat, poate să fi fost doar scânteia care a pornit tot.

Deci ori avem de-a face cu o problemă de indifelitate, ori e efectiv faptul că amândoi s-au tachinat și s-au enervat reciproc şi asta le-a adus divorţul. Connect-R este în semnul Gemenilor cu ascendent în Leu, ceea ce îl face un tată foarte bun. Este genul care și-ar da și sufletul pentru copilul său, doar că în relația cu Misha, el nu a renunțat când trebuia, având un orgoliu greu de controlat.

Ei ar fi putut fi împreună și acum, dacă el nu ar fi pus unele din dorințele Mishei pe plan secund, dacă ar fi fost mai atent sau dacă nu ar fi greșit. Eu cred că această despărțire deși s-a produs acum ceva timp, în cuplu s-a tot sperat că lucrurile se vor îndrepta sau că el va fi iertat. Dar nu a fost așa. Ea, fiind Rac cu ascendent în Fecioară, şi extrem de radicală în decizii, nu iartă nu uită!", a explicat Roxana Luşneac pentru Click!.

Vezi și: Connect-R s-a despărțit de Misha! Artistul rupe tăcerea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel