Congres PPE Helsinki. Liberalii îl susţin pe Manfred Weber

Ludovic Orban - președinte PNL
Ludovic Orban - președinte PNL

O delegaţie a PNL va participa de marţi până joi la Congresul Partidului Popular European (PPE), care se va reuni la Helsinki pentru desemnarea candidatului la preşedinţia Comisiei Europene.

„În zilele de 6, 7 şi 8 (noiembrie - n.r.) o delegaţie a PNL va fi prezentă la Congresul Popularilor Europeni care va avea loc la Helsinki. (...) Delegaţia PNL va sprijini la Congresul de la Helsinki desemnarea ca şi candidat la preşedinţia Comisiei Europene din partea PPE a domnului Manfred Weber, candidatul CSU, actualmente liderul grupului parlamentar al PPE din Parlamentul European', a anunţat, luni, preşedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv al liberalilor.

Delegaţia PNL la Congresul PPE pentru desemnarea candidatului la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene va fi formată din 30 de reprezentanţi, 22 având drept de vot.

În cursa internă pentru desemnarea candidatului PPE pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene se află Alexander Stubb şi Manfred Weber. Alexander Stubb a fost săptămâna trecută la Bucureşti, participând la şedinţa Biroului Executiv al PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel