Concursuri de Miss şi maşini tunate la GLL Tuning Show Sibiu

GLL_Tuning_Show_1
GLL_Tuning_Show_1

Weekendul acesta se anunţă a fi unul incendiar pentru iubitorii de maşini tunate. GLL Tuning Show, a doua expoziţie de tuning desfăşurată la Sibiu, are loc sâmbătă şi duminică, 23-24 iulie, în parcarea hypermarket-ului XXL Penny Market.

La eveniment şi-au anunţat prezenţa mai mulţi drifteri profesionişti, participanţi în Campionatul Naţional de Drift al României şi totodată Campionatul European de Drift King of Europe, pentru o demonstraţie de drift, de-a lungul celor două zile.

Concursuri de Miss şi maşini tunate

La fel ca şi anul trecut, evenimentul va conţine un concurs de maşini tunate din întreagă ţară. Pentru această secţiune, participanţii la concurs se vor întrece la următoarele categorii: Best Car of Show, Best Custom car, Best Wheels, Best Paint, Best Interior, Best Exterior, Best Engine, Best Autohtonă, Best Clean look şi Best Club.

Pentru GLL Tuning Show, în premieră, vor veni la Sibiu modele precum noul BMW M 1, tunerul german AC SCHNITZER cu BMW X6 şi modelele Nissan Skyline, Silvia S14 şi S15. Printre modele deosebite de maşini care vor participa la expoziţie şi concurs îşi vor face loc şi cele mai frumoase fete din Sibiu. Acestea vor intră la rândul lor în competiţie la un concurs de Miss.

Invitat special şi tombolă

Vedeta TV, Daniela Crudu, este invitatul special la evenimentul la care sunt aşteptaţi pasionaţii de maşini tunate, drifting şi muzică. Această ediţie va găzdui de asemenea un traseu de RC Drift (drift cu maşinuţe radiocomandate, modificate pentru drift) şi nu în ultimul rând Campionatul Naţional de Car Audio. Accesul publicului se va face pe bază unui bilet în valoare de 10 lei, iar copiii de până la 12 ani au intrarea gratuită, dacă sunt însoţiţi de unul dintre părinţi. Pe baza biletelor, spectatorii pot participa la o tombolă cu premii, constând în trei vouchere valorice: premiul I 1.000 de lei, premiul II- 500 de lei şi premiul III- 250 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel