EXCLUSIV  Comisia de la Veneția SESIZATĂ pe alegeri în două tururi. Victorie a lui Corlățean!

Parlamentul României
Parlamentul României

Titus Corlăţean a anunţat că va fi sesizată Comisia de la Veneţia cu privire la alegerile în două tururi, proiect pe care Guvernul Orban şi-a angajat răspunderea în faţa Parlamentului. 

"Am câştigat cu 26-3 votul în Comisia de monitorizare a APCE şi Comisia de la Veneția va fi sesizată oficial!!!", a transmis Titus Corlăţean în exclusivitate pentru DC NEWS. 

"Doar senatorul Viorel Badea, de la PNL şi deputatul Iulian Bulai de la USR au pledat contra, ei fiind susţinuţi de PPE şi parţial de ALDE. Eu am fost susţinut de SOC şi de toate celelalte grupuri politice Au reuşit să îi enerveze chiar şi pe ai lor, aşa că rezultatul a fost zdrobitor", a mai transmis Titus Corlăţean. 

PNL şi USR, acuzaţi de disperare 

"Am auzit faptul că nici nu se cunoaşte textul proiectului de lege, este ceva neclar, şi să aşteptăm până va fi legea adoptată. Textul este deja depus la Parlament, l-am transmis la comisia de monitorizare. Doi, este o procedură standard aici la Consiliul Europei. Sesizarea Comisiei de la Veneţia se face în timp util, înainte de intrarea în vigoare a unei legi, pentru că apoi ar fi prea târziu. Tragerea asta de timp la disperare din partea Puterii, care beneficiază de sprijinul partidelor europene care patronează PNL şi USR, adică PPE şi ALDE, este o chestiune absolut ruşinoasă şi arată caracterul duplicitar al acestor oameni şi acestor partide.", a declarat Titus Corlăţean în exclusivitate pentru DC NEWS.

VEZI ŞI  Titus Corlățean: Disperare din partea Puterii. Chestiune absolut rușinoasă, fără precedent

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel