Colaborare muzicală între Marina Almășan și Mihai Alexandru

Marina Almășan și Mihai Alexandru au bătut palma în vederea unei colaborări... muzicale. Deși vedeta Televiziunii Române nu se apucă de cântat, Marina și Mihai pregătesc un album cu muzică pentru copii.

Marina și Mihai Alexandru s-au decis să lucreze din nou după ce, cu ceva ani în urmă, cei doi au colaborat la realizarea imnului TVR, interpretat de vedetele Televiziunii Publice.

De această dată, realizatoarea emisiunii „Ne vedem la TVR” și compozitorul vor colabora în vederea realizării unui CD cu muzică pentru copii, în care versurile Marinei vor beneficia de excelenta muzică semnată de Mihai Alexandru.

Interpretarea cântecelor va fi asigurată de către copiii de la Alegretto, după ce vor reveni din turneul în China, și, după toate probabilitățile, în joc va mai intra și producătorul Cătălin Muraru, managerul firmei ROTON.

Micile vedete de la Alegretto vor începe înregistrăile chiar în studiou muzical al lui Mihai Alexandru, unul dintre cele mai performante studiouri din România.

Marina și Mihai s-au apucat deja de treabă, vedeta Televiziunii Române declanșând, în paralel, și operațiunea de atragere a unor finanțatori de pe piața românească. Fiind vorba de un trio valoros -compozitor -textier - interpreți, cu siguranță proiectul Marinei Almașan va avea succes. Lansarea acestui CD va avea loc în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

De altfel, Marina nu se află la prima provocare de acest gen, ea semnând versurile mai multor melodii ale unor compozitori precum Adrian Ordean, Marius Teicu, Dinu Giurgiu, Andrei Tudor, Victor Socaciu, Mihai Pocorschi și chiar Mihai Alexandru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel