Coincidență. Gemeni pentru familile regale europene

Prinţesa Charlene de Monaco a confirmat recent într-un interviu că la sfârşitul anului va aduce pe lume gemeni, ca şi ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

Soţia prinţului Albert al II-lea de Monaco a anunţat, în luna mai, într-un comunicat oficial, că este însărcinată. Însă, se pare că bucuria pentru fosta olimpică la înot şi pentru soţul ei este şi mai mare întrucât aceasta a confirmat recent, într-un interviu pentru revista "Hello!", realizat la New York, că va aduce pe lume nu un copil, ci doi.

Potrivit constituţiei principatului, primul sosit pe lume va urma la tronul bogatului principat din sudul Franţei, în timp ce averea de aproape un miliard de dolari a tatălui se va împărţi la amândoi.

Citește și: Prințul Harry și Pippa Middelton, sora ducesei de Chambridge, nuntă regală 

Mai mult, Charlene nu este singura membră a familiei regale ce ar urma să aducă pe lume gemeni. Şi ducesa de Cambridge, Kate Middleton, care a declarat luna trecută că este din nou însărcinată, și ar urma, se pare, să nască fetiţe gemene.

Moştenitorul tronului britanic, prinţul William, şi soţia lui au ales deja numele micuţelor: Margaret (după răposata soră a reginei) şi Elizabeth (după regină).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel