Codin Maticiuc, clipe de coșmar în avion

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc, craiul de Dorobanți, a povestit pe Facebook prin ce coșmar a trecut în timpul unei curse Chișinău-București. Avionul a ratat decolarea din cauza vântului puternic, iar Codin nu credea că va mai fi în viață după ce a auzit că la bordul avionului se afla o femeie-pilot.

Scriu aceste rânduri într-un avion și dacă voi le citiți înseamnă că am trăit și a aterizat cu bine la Otopeni de le-am postat. Am decolat de la Chișinău cu o cascarabeta d'aia cu elice pe un viscol de nedescris. Pilotul a ratat prima decolare, a mai dat un tur de pistă și a-ncercat din nou. Gândacul nostru s-a ridicat cu greu și imediat a adoptat stilul de zbor "frunza in vânt". M-am îndreptat iar către Dumnezeu că mereu când mă simt încercat de viață. Sincer m-am gândit să și postez pe Facebook la decolare: "zbor, rugați-vă pentru mine". Apoi mi-am amintit de toti ăia care ma înjură și mi-am dat seama că s-ar ruga mult mai mulți să crăp.

Am văzut că e și Teo în avion și m-am mai liniștit că pe ea sigur o ține Doamne-Doamne că-i fată bună. Mai bine o rugam naibii pe dânsa să posteze că e și mare forță pe Facebook. Ptiu, nu m-am gândit. Când se mai liniștise treaba și eu imi făceam curaj cu Teo în gând, se apucă căpitanul să ne țină un discurs. M-am c***t pe mine. Era femeie!! Vă jur, verificați dacă nu credeți, cursa din seara asta 18.45 Chișinău-București. Căpităniță, nene! Părea și tânără din voce. Am simțit că mă ia cu leșin. Femeie la manșă îmi trebuie mie în zi de 13 cu vânt și pe urcare și pe coborâre?!? Tu'i .... ei de viață, mi-a zis mie mama că femeile astea o să mă omoare, dar nu mă gândeam că la propriu! Hai Mona, fata mea, concentrează-te! Nu știu sigur dacă Mona o cheamă că de când i-am auzit glasul n-am mai fost om să aud și ce spune. Hai iubita mea, sper să fii urâtă că astea urâte se țin de școală și fac lucrurile mai temeinic! Sper că n-ai Snapchat și selfieuri din cabină! Hai, Mona, hai! Gata tată, nici forța lu' Teo cu faptele ei bune și milioane de fani pe Facebook nu mai e de-ajuns! Văd luminile orașului! Sper să nu mă-nșel și să fie ceva lumină de la capătul tunelului. Ține-mă, Bărbosule, să fac și postarea asta că o simt bună și o să meargă mult și pe share!“, a scris Codin Maticiuc pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel