Cocuța n-a mai dansat de un an. Ce s-a întâmplat: "A fost dificil..."

Cocuța a mărturisit că nu a mai pus piciorul în sala de dans de un an. De ce nu a mai putut dansa.

"Anul acesta am avut cea mai lungă perioadă din viaţa mea în care nu am mai dansat, pentru că m-am concentrat foarte mult pe şcoala de dans şi coregrafie. Am montat  împreună cu colegul meu Bogdan Boantă un spectacol la Teatrul Evreiesc, un musical, „Scripcarul pe acoperiş”, şi a fost dificil să mai şi dansez. Dar mi-am propus să mai dansez cel puţin cinci ani de acum încolo", a declarat Cocuța pentru click.ro.

"Mi-am împlinit visul"

"Ca dansator am atins toate punctele unde mi-am dorit să ajung, am dansat pe cele mai mari scene, am dansat în cele mai mari show-uri de televiziune, am dansat în cele mai mari specatcole de musical din România, jurizez cel mai mare concurs din lume, voi juriza cel mai bun show de dans din televiziune: „Îmi place dansul”. Ca și coregraf am montat, împreună cu colegul meu Bogdan Boantă, cele mai mari show-uri de la Sala Palatului ale Deliei. Mi-am împlinit și visul de a avea o școală de dans. Tot ceea ce fac și reușesc este important pentru mine", a mai declarat coregrafa.

Sâmbătă, 31 august, debutează la Kanal D un nou show-concurs, „Îmi place dansul", la care Cocuța va participa în postura de jurat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel