Coarnă, scandal în Comisia de Muncă: Închidem țara și plecăm. Rămâneți singuri în Parlament!

Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, a avut o intervenție vehementă în timpul dezbaterilor privind Legea salarizării din Comisia de muncă a Camerei Deputaţilor. 

Dumitru Coarnă l-a acuzat pe preşedintele comisiei, Adrian Solomon (PSD), că a condus discreţionar şedinţa. 

”O să închidem ţara asta şi plecăm. Rămâneţi singuri în Parlament! V-aţi bătut joc de noi (...) Asta e o lege de rahat!”, a spus Dumitru Coarnă.

Când preşedintele comisiei i-a atras atenţia asupra limbajului, Coarnă a replicat: ”Daţi-mă afară!”.

Adrian Solomon a suspendat şedinţa cinci minute pentru ca şeful sindicatului poliţiştilor să se calmeze, nu înainte de a-l invita să meargă în Parcul Izvor pentru demonstraţii.

[citeste si]

După pauză, Dumitru Coarnă a continuat: ”Aţi votat distrugerea sistemului de apărare cu articolul 25 (...) Senatul a votat ordonatori principali, dumneavoastră aţi revenit pe fiecare ordonator de credit, cu 300 de ordonatori. Aţi închis Ministerul de Interne, sistemul de apărare (...) Nimeni nu o să primească niciun spor pentru că plafoanele sunt atât de strânse şi aţi golit norma de conţinut. Nu mai minţiţi la televizor că ne majoraţi salariile că ne luaţi! Transferaţi şi contribuţiile de la angajat la angajator şi o să venim cu bani de acasă”. 

Adrian Solomon a încercat să contracareze argumentele lui Coarnă însă fără prea mare spor din cauza tonului vehement al preopinentului său. ”Vă convine să nu vă lase cineva să vorbiţi, cum faceţi dumneavoastră?”, a spus Coarnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel