Cine este norocoasa care va îmbrăca rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu. Licitația s-a încheiat

Adelina Pestrițu și-a scos la licitație rochia de mireasă, în cadrul campaniei umanitare lansate de comunitatea LaPrimulBebe. Află cine a câștigat licitația și câți bani va da pe rochie.

Sute de mămici au licitat pentru rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu, însă doar una dintre ele va avea ocazia să îmbrace faimoasa rochie. Licitația din campania "Vreau să contez", lansată de comunitatea LaPrimulBebe, a durat mai multe zile, iar vineri s-a încheiat. Câștigătoarea este Loredana Lore, o mămică din București. Ea a fost cea care a oferit cea mai mare sumă, 15.000 de lei.

"Așteptarea a luat sfârșit! Cea care a câștigat rochia de mireasa oferită cu generozitate de Adelina Ioana Pestrițu pentru campania umanitară  #VreauSaContez este Loredana Lore care a oferit suma de 15.000 lei! Felicitări Loredana! Gestul tău minunat va ajuta ca mii de mame si de copii sa aibă condiții mai bune în secția de Pediatrie din Câmpulung! ", se arată într-o postare a paginii LaPrimulBebe.

Adelina Pestrițu a anunțat anterior că rochia sa de mireasă a costat 8.800 de euro. Banii pe care îi va plăti câștigătoarea licitației pentru rochia Adelinei vor ajunge în contul Asociației LaPrimulBebe care în acest an își propune să renoveze secției de pediatrie a Spitalului Municipal din Câmpulung Muscel. 

VEZI ȘI: Adelina Pestrițu, decizie SURPRINZĂTOARE. Și-a scos la LICITAȚIE rochia de mireasă. De ce a făcut acest lucru

LATER EDIT: Asteptarea a luat sfarsit! Cea care a castigat rochia de mireasa oferită cu generozitate de Adelina Ioana...

Publicată de La Primul Bebe pe Luni, 23 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel