EXCLUSIV  Cine este Lino Golden, ”frate” cu Abi Talent. Rupe tot: Cine n-ar vrea să fie ca el? - VIDEO

Lino Golden
Lino Golden

Pentru că în scandalul cu Abi Talent a apărut și Lino Golden, astăzi vă prezentăm cine este acesta din urmă și, mai ales, ce cântă.

Abi Talent i-a reproșat lui Alex Velea că erau vremuri când nu-i dădea nici bani de Uber lui Lino Golden, fiul său ”adoptiv”. Dar cine este Lino Golden? Lino Golden are 750.000 urmăritori pe Youtube. Face și el muzică educativă pe sistemul Abi Talent. Desigur... despre piz#e.

”Mamă, cum arată cur#l ăla în tanga” - ăsta e singurul vers care mi-a rămas în cap la una dintre capodoperele "TikTok", una dintre melodiile lui. Dar mergem mai departe până găsim ceva mai profund că poate sunt eu prea superficială și nu am rămas decât cu asta.

”Medusa în picioare / Ochelari DIOR mă protejează DE LA soare (...) Piz#e mă sună / Dar nu răspund / Nu-ți convine / Pupă-mă în fund / Piz#a ta mă vede și se udă” - versurile astea, cu o nouă variantă de limba română, sunt din piesa MEDU$A. Nu înțeleg cum ochelarii te protejează de la soare... dar așa e în româna ”updatată” probabil. În rest, deși pare că Lino Golden cântă în limba noastră, nu prea se înțelege mare lucru. 

”Am pijamalele Versace / Până și maică-te mă place / Asta e, n-ai ce îmi face / Băiatul știe să se îmbrace / Număr, număr, număr, număr banii / Băiatul e pe val / Mai ceva ca salvamarii / (...) / Sunt un brand, sunt in idol, sunt legend”, ne mai zice Lino Golden care ține să ne precizeze cu ce doarme noaptea înainte de a număra încontinuu. Nu oile, ci banii, desigur.

Marele cântăreț ne arată și ce mașină și-a luat recent: Mercedes AMG Cabriolet. La un moment dat, vrea să zică pluralul de la festival, doar că se încurcă, habar n-are care e ăla și reformulează: ”Lăsați în comentarii cu cine mă văd la festivale. Festivaluri? Cu cine ne vedem la multe evenimente cu nume de festival”. Dar, hei, ce mai contează când te afli la volanul unei mașini care costă cam 76,100 - 83,800 dolari?!

Media cu care a promovat examenul de bacalaureat Lino Golden este 6,61. Suficient în România să conduci Mercedes AMG Cabriolet dacă faci piese profunde rău despre ”piz#e”.

Dar înainte de a devenit celebru, Lino Golden era un puști din Brașov pe numele său real Radu Cârstea. L-a descoperit Alex Velea care l-a ”adoptat”. Drept răsplată, Radu Cârstea i-a tatuat chipul pe braț.

Poate credeați că Lino Golden cântă despre piz#e după lecțiile predate de Alex Velea. Nici vorba! Prima melodie a lui Radu Cârstea, cam pe la 14 ani, era fix cu ”su#i pu#a” și cu”piz#e”. De asemenea, puteți da click să vedeți cum arăta Lino Golden înainte să intre pe mâna lui Alex Velea:

Deci tânărul român de succes arată așa, model pentru puști, dacă vreți, ”frate” de generație cu Abi Talent: Cântă despre piz#e, are ochelari DIOR care îl protejează DE LA soare, ia examenul de Bacalaureat cu puțin peste nota 6 și conduce o mașină care valorează cât un apartament cu trei camere în București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel