Cine este Gabriela, soția lui Mihai Morar: "Relația noastră a pornit de la GLUME". Ce PORECLĂ i-a pus prezentatorului

Mihai Morar, poveste impresionantă de iubire. Iată cine este Gabriela, soția lui. 

Mihai Morar este omul care are succes atât pe plan profesional, cât și pe plan personal și are o familie pe care mulți și-ar dori-o. De mai bine de 13 ani, Mihai Morar trăiește o frumosă poveste de dragoste alături de Gabriela, femeia care i-a oferit 3 copii superbi. Idila dintre ei a început într-un mod cu totul și cu totul inedit.

Cum a început relația dintre Gabriela și Mihai Morar

Prezentatorul TV a povestit cum a început povestea lor de iubire și a dezvăluit că Gabriela a fost cea care a făcut primul pas și l-a invitat la mare. Mai mult decât atât, Morar a precizat că în câteva luni i-a cerut mâna actualei sale soții, iar cererea în căsătorie a fost una ruptă din povești.

„Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună, așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci… nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie. A fost o complicitate cu colegii mei de atunci. Era ziua ei, iar niște colegi din radio i-au făcut o surpriză de ziua ei, un weekend la un hotel. Eu am luat inelul. Era prima zăpadă din iarna respectivă, ningea ca în povești, iar eu i-am oferit inelul. Am făcut în iunie 12 ani. E mult mai deșteaptă decât mine. Chiar dacă am puțin timp liber, eu nu sunt absent din viața familiei mele. Sunt zile în care se vorbește în casă și cuvintele trec pe lângă mine. Chiar dacă par așa cu capul în nori, cobor repede cu picioarele pe pământ”, a declarat Mihai Morar pentru Viva.

A știut că ea este femeia cu care vrea să se căsătorească

„M-am hotărât să mă însor după două luni de relație. Ne cunoșteam, eram colegi la radio și știam ce fel de fată este. Am studiat-o din umbră și i-am făcut povestea. La început, fiecare era implicat într-o altă relație, dar s-a întâmplat ca, în același timp, să se rupă ambele relații. Eu, trezindu-mă singur, văzând că și ea este singură, am decis să fim împreună.

Atunci când i-am anunțat pe ai mei că mă însor, aveam deja arvunit salonul pentru nuntă. Pe mama am anunțat-o prin telefon prin ianuarie sau februarie, la două, trei luni după ce aranjasem totul. I-am cerut mâna de ziua ei, în noiembrie, țin minte că ningea în ziua aia. Colegele din radio îi făcuseră cadou o noapte la hotel”, a completat el, într-un alt interviu, pentru Ciao.

Mihai Morar și Gabriela au împreună 3 fete, dintre care două sunt gemene: Mara, Cezara și Roua. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 an cu Roua și de 3 ori iubire necondiționată. Sunt mai mult decât tată. Sunt binecuvânTATĂ. ????????????❤️❤️❤️ #familiaMorar

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar) pe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel