Cine e Tibi Clenci, noul jurat de la "Bravo, ai stil!" I-a luat locul lui Cătălin Botezatu

Cine este Tibi Clenci, cel care i-a luat locul lui Cătălin Botezatu la Kanal D.

Tibi Clenci este cel care-i va luat locul lui Cătălin Botezatu la Kanal D, în emisiunea "Bravo, ai stil!".

Tibi Clenci este considerat cel mai bun fotograf din România, pictorialele sale apărând în reviste internationale celebre precum Vogue, Elle, Cosmopolitain.

Mai mult, noul jurat al emisiunii de fashion a avut o mulțime de lucrări pentru marile case de modă precum Dior, Chanel sau Louis Vuitton.

Cine este Tibi Clenci

Tibi Clenci s-a născut la Pitești pe 17 octombrie 1975, începâand fotografia de la o vârstă fragedă sub îndrumarea tatălui său.

A studiat actoria, acest lucru ajutându-l enorm în meserie deoarece știe cu maiestrie cum să evite banalul într-o fotografie.

La început, Tibi a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport și apoi a fost remarcat de un regizor când s-a prezentat la o preselecție pentru un videoclip.

Însă, celebrul fotograf nu și-a neglijat nici flerul pentru business înființând dupa 1990 o școala de modelling, învățând din mers unele lucruri. Odată cu înființarea ei, succesul nu a întârziat, iar agenția lui Tibi Clenci este una din cele mai bune din țară, potrivit kanald.ro.

În plus, în toamna anului 2013, fotografiile sale au fost expuse la Paris alături de cele ale celebrului Patrick Demarchelier, iar în 2019, Tibi Clenci a primit premiul Elle Style Award pentru cel mai bun fotograf al anului.

Tibi Clenci a fost și directorul de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia si Daily Telegraph – ediția Fashion.

"Voi fi un artist în căutarea muzei"

Fiind un fotograf de fashion, Tibi Clenci știe cum să scoată în evidență lucrurile esențiale. Acesta a declarat că vrea să fie "un artist în căutarea muzei" în cadrul show-ului de la Kanal D.

"Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii. Ca jurat la, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul”, a mai spus el.

Cătălin Botezatu, despre plecarea de la Bravo, ai stil!

Cătălin Botezatu a părăsit postul de jurat al emisiunii 'Bravo, ai stil!'. Celebrul designer a transmis un mesaj, luni seara, pe Instagram.

'Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat.Vă sunt profund recunoscător!  Le urez succes colegilor mei în noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!', transmite Cătălin Botezatu pe pagina lui de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tibi Clenci (@tibiclenci)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tibi Clenci (@tibiclenci)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel