Cine e femeia de care a DIVORȚAT Cornel Ilie. Și-a PĂRĂSIT logodnicul pentru EL

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Cornel Ilie a făcut anunțul care a zguduit showbizul românesc. Cine este femeia de care a dovorțat.

După mai mult de 5 ani de căsnicie, Cornel Ilie și partenera sa, Eliza Suditu, alături de care are doi copii, un băiețel și o fetiță, au decis să-și spună adio. 

De-a lungul anilor de relație cei doi și-au ținut viața privată departe de ochii curioșilor, lăsând problemele dintre ei doar în familie, însă acum au decis că e mai bine să meargă pe drumuri separate, dar pe cale amiabilă, fără certuri, fără scandal. De aceea, anunțul despărțirii a fost făcut într-un mod neobișnuit pentru o persoană publică, explicând că nu vor mai vorbi pe marginea subiectului. 

Cine e Eliza Suditu

De-a lungul timpului, solistul de la Vunk a fost cunscut drept un adevărat „Don Juan”, care nu se încumeta în relații de lungă durată, ci mai degrabă doar unele pasagere, toate astea până când a cunoscut-o pe Eliza, în anul 2013, însă situația dintre ei a fost complicată încă de la început.

Pe atunci, Eliza era logodită cu un alt bărbat, un afacerist prosper din Bucuresti, și se pregatea de nuntă. Într-un final însă, aceasta a ales sa ramană cu artistul și și-a părăsit logodnicul de atunci pentru a oferi o șansă relației cu Cornel Ilie. 

Mai apoi, în anul 2015, la doar doi ani după ce s-au cunoscut, Cornel și Eliza pășeau în fața altarului și au reușit să-și clădească o familie frumoasă, având doi copii, pe Zara și pe Cezar și și-au construit și un cămin impresionant, citează click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel