Cine a fost Mihai Eminescu, la iUmor. I-a DESFIINȚAT pe Ștefan Bănică și Mihai Bendeac: Simt că mă ÎNGROZESC / Sper să te TREZESC!

Mihai Eminescu a fost personajul care a făcut ravagii la iUmor. Moment memorabil. 

În sezonul 9 iUmor, de Ziua Națională a României, actori cunoscuți au adus în scenă cele mai mari personalități istorice românești, pentru un roast așa cum nu s-a mai văzut. 

Mihai Eminescu a fost interpretat de Andreas Petrescu, iar numărul lui a fost cu totul ieșit din comun. 

"Știam că Andreas este un actor nepracticant, știam că ar trebui să apară pe scenă. Mi s-a părut că a fost foarte degajat. Era în acvariul lui personal", a completat Cheloo.

Mesaj dur de 1 Decembrie

"Dragostea învinge tot! Iubiți și așa vă salvați! Sărăcia nu e un motiv să vă plângeți! Sărăcia e un motiv să muriți mai repede! Dar cât încă nu muriți, capul sus, cât mai sus!

Ce-ți prevăd eu ție, dulce Românie, țara mea de gloabe care nu mai mor! Mințile nervoase, pline de tărie, te-au vândut penibil, direct în Obor!

Inima-mi se rupe, mi se rupe capul, dacă fiii-ți mândri asta își doresc. Stăm în fundul gol, căci începe balul. Dulce Românie simt că mă-ngrozesc! Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie? Să mai faci copii, numai din amor. Vreau să fie bine, ori că nu mai fie. Viața fără aripi n-are niciun zbor! Nu avem nimic, glorii, bucurie, le-a pierdut pe toate neamul românesc. Dar dacă mai e, doar un pic mândrie, dulce Românie, sper să te trezesc!", a spus Andreas Petrescu.

Cine este Andreas Petrescu

Andreas Petrescu este actor, dar este și scriitor de comedie. El a scris roasturile de la iUmor, pentru invitații speciali, și a semnat nouă piese de teatru printre care „Mă mut la mama” și „Mă mut la tata”, „Figuranta”, „Azi nu, poate mâine” precum și scenariul unui excelent film de comedie, „Zăpadă, ceai și dragoste”.

Andreas este căsătorit cu Augusta Lazarov și are un copil, Luca, în vârstă de 6 ani.

Vezi aici momentul lui de la iUmor:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel