Christina Hendricks ("Mad Men") s-a despărţit de soţul ei, Geoffrey Arend

Vedeta din "Mad Men" Christina Hendricks a anunţat că s-a despărţit de soţul ei, actorul Geoffrey Arend, punând capăt unui mariaj de 10 ani, informează Press Association.

Actriţa americancă, care a interpretat-o pe Joan Holloway în apreciatul serial TV, şi-a anunţat despărţirea de Arend, printre o declaraţie comună postată pe Instagram.

"În urmă cu doisprezece ani ne-am îndrăgostit şi am devenit parteneri. Ne-am alăturat unor familii uimitoare, am râs de nenumărate ori, ne-am făcut prieteni minunaţi şi am fost binecuvântaţi cu oportunităţi incredibile. Astăzi facem următorul pas împreună, dar pe căi separate. Vom fi întotdeauna recunoscători pentru dragostea pe care am împărtăşit-o şi vom fi alături în creşterea celor doi câini ai noştri", au scris actorii.

Hendricks, 44 de ani, şi Arend, de 41 de ani, s-au căsătorit în octombrie 2009, după ce au fost prezentaţi unul altuia de către colegul Christinei din "Mad Men",Vincent Kartheiser.

Actriţa, cunoscută şi pentru rolurile "Crooked House" şi "Toy Story 4", a devenit celebră la nivel mondial după rolul din "Mad Men", a cărei acţiune se petrece în anii '60 la o firmă de publicitate fictivă de pe Madison Avenue.

În 2010, un sondaj în rândul cititoarelor revistei Esquire o indica pe Hendricks drept "cea mai sexy femeie din lume".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel