Christian și Iulia Sabbagh s-au împăcat: A fost o GLUMĂ, mă bucur de vedetism. Facem un COPIL

Foto: Iulia Sabbagh
Foto: Iulia Sabbagh

Christian și Iulia Sabbagh au făcut noi declarații despre scandalul ordinului de restricție.

În ultimele zile, în presă, au apărut informații conform cărora soția celebrului jurnalist Christian Sabbagh ar fi cerut un ordin de protecție împotriva soțului ei. Inițial, cererea a fost înregistrată la Judecătoria Sectorului 4. Un ordin de protecție se eliberează doar atunci când reclamantul se află într-o stare de pericol. Potrivit legii, ordinul de protecţie reprezintă hotărârea emisă de instanţa de judecată prin care aceasta dispune, la solicitarea unei persoane a cărei viaţă, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei, cu caracter provizoriu, una sau mai multe dintre următoarele măsuri – obligaţii sau interdicţii.

Christian și Iulia Sabbagh au făcut noi declarații despre întreaga situație, după ce au ajuns în fața judecătorilor și au rezolvat toate probleme. Cu zâmbetul pe buze, cei doi au declarat că totul s-a rezolvat și că au decis să se împace. 

Ce spune Christian Sabbagh

Prezentatorul TV a susținut că a fost vorba doar de o glumă. Totodată, Christian Sabbagh a mai adăugat faptul că revederea cu Iulia a fost foarte frumoasă și că se simte extrem de bine că au plecat împreună de la Judecătorie.

"Fix acum am ieșit de la Judecătorie. S-a soluționat foarte bine. V-am spus, totul era o glumă, dar dintr-o glumă și o ambiție s-a ajuns la asta… Reîntâlnirea noastră a fost foarte frumoasă, ne ținem de mână și plecăm împreună. Acum mergem cu doamna avocat să îmi iau mașina pentru că eu, de zăpăcit, eu m-am dus la Tribunal în loc să merg la Judecătoria Sectorului 4.

Habar nu aveam, noroc că m-a sunat doamna avocat să mă întrebe de ce întârzii", a spus Christian Sabbagh pentru Fanatik.

Ce spune Iulia Sabbagh după împăcare

Iulia, soția prezentatorului susține cu tărie că a fost vorba doar de o glumă și că nu a avut loc nicio ceartă și mai mult, susține că își mai dorește un copil.

"Nici măcar nu a fost o ceartă, a fost o năzbâtie. Oricum de iubim… Mă bucur de vedetism, nu credeam că ajung aici. Sunt foarte bine, nu s-a întâmplat nicio violență, nicio agresiune de niciun fel. Cine știe, poate din toată asta, iese, facem un copil. Cu siguranță, după revederea asta de cinci zile lipsă, o să vă spun că sunt însărcinată…", a declarat și Iulia pentru fanatik.ro.

Christian Sabbagh, după ordinul de restricție: Iulia a trăit mulți ani în Spania, nu cunoaște legislația

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy