Chris Brown, probleme mari cu legea, în Franța

Rapperul american Chris Brown este acuzat de viol și este vizat și într-o anchetă antidrog.

Informaţii legate de arestarea lui Chris Brown au fost publicate iniţial în revista Closer. Potrivit articolului, trei bărbaţi au fost reţinuţi după ce o femeie, în vârstă de 24 de ani, a declarat că ar fi fost violată în camera de hotel a lui Brown, în noaptea de 15 spre 16 ianuarie. O anchetă, vizând totodată încălcarea legislaţiei privind stupefiantele, este în desfăşurare de marţi la prânz, a precizat o sursă judiciară, citată de AFP.

Persoana reclamantă susţine că presupusele fapte ar fi avut loc la hotelul Mandarin Oriental, situat în centrul Parisului, potrivit unei surse apropiate anchetei. Chris Brown a fost arestat pentru o scurtă perioadă de timp la începutul lunii iulie anul trecut, după un concert susţinut în Florida. Cântăreţul în vârstă de 29 de ani, care a avut în trecut mai multe probleme cu justiţia din cauza comportamentului său violent, a fost reţinut pentru acuzaţia de agresiune, a precizat la acea vreme purtătorul de cuvânt al şerifului local. Nu s-au dat detalii despre acuzare, însă, potrivit site-ului TMZ, incidentul care a stat la baza arestării lui Chris Brown se petrecuse înainte cu un an, la o dată ce nu a fost dezvăluită.

Citește și: Iohannis a făcut cunoștință cu ' Vestele galbene', la Aachen

Atunci, rapperul ar fi agresat un fotograf în timp ce lucra ca DJ într-un club din Tampa, un oraş din statul american Florida. Chris Brown a fost eliberat destul de repede, după ce a plătit o cauţiune de 2.000 de dolari, potrivit biroului şerifului local. Chris Brown a ajuns pe prima pagină a ziarelor din lumea întreagă în 2009, după ce a agresat-o fizic pe iubita lui din acea vreme, cântăreaţa Rihanna. Rapperul a pledat vinovat şi a fost plasat în regim de libertate condiţionată timp de şase ani. De atunci, el şi-a recunoscut vinovăţia şi pentru agresarea unui fan, la Washington în 2014. În 2016, el a fost acuzat de violenţe comise asupra unei femei în Las Vegas şi unei alte persoane în Los Angeles, unde, de asemenea, a fost arestat pentru o scurtă perioadă de timp.

Citește și: Clasament provizoriu: Halep pierde locul întâi. Cine a detronat-o

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel