Christian Sabbagh, secretul relației cu Iulia. Cum își descrie jurnalistul partenera de viață

Sursă foto: Facebook Christian Sabbagh
Sursă foto: Facebook Christian Sabbagh

Christian Sabbagh a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre viața de tată și despre secretul unei căsnicii de durată.

Christian Sabbagh este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară. Chiar dacă oamenii îl cunosc pe acesta de foarte mulți ani, de la pupitrul știrilor Kanal D, puțină lume știe detalii despre viața privată a jurnalistului, acesta fiind destul de rezervat în a-și afișa familia. În exclusivitate pentru Spectacola, prezentatorul TV a vorbit despre cum arată viața de tată cu patru copii, dar a vorbit și despre căsnicia pe care o are cu Iulia.

„Eu sunt genul de părinte care le oferă copiilor săi libertatea de a alege ce își doresc să facă în viață, nu îi îndeamnă să facă un lucru sau altul. Anais este cea care intervievează toate jucăriile. Dar sunt copii și au timp să își aleagă drumul. Cel mare, Edi, deja a ales să urmeze Dreptul. Însă le las libertatea să facă ce vor și dacă își vor dori să urmeze jurnalismul îi voi sprijini cu siguranță.”, a spus Christian Sabbagh în exclusivitate pentru Spectacola.

 

Cum este Christian Sabbagh în rolul de tată

Chiar dacă le-a impus copiilor săi anumite limite, prezentatorul TV are, în același timp, și o relația foarte apropiată cu aceștia.

„Sunt un tată normal, nici exigent, nici permisiv. Cred în limite impuse copiilor, dar am mai mult o relație de prietenie cu ei. Îmi doresc să aibă încredere în mine și să vină să îmi spună dacă au o problema.

Atunci când am timp, mergem la Văleni sau în parc. Lor le place să meargă în parcuri de distracție. De asemenea, petrecem timp în natură. În timpul săptămânii și copiii au un program destul de încărcat cu activități care le fac plăcere. Încerc și să limitez astfel timpul pe îl petrec pe tabletă sau telefon.”, a mai dezvăluit acesta.

 

Citiți mai mult pe Spectacola.ro.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel