Chirilă a luat foc: Nu te duce capul. Câinele e mai deștept ca tine

După ce Mugur Ciuvică a spus că Tudor Chirilă cântă pe bani publici, apoi iese la proteste, mai mulți internauți au început să îi bată brazul cântărețului, lucru care l-a enervat pe acesta din urmă.

Pe pagina sa de Facebook, Tudor Chirilă are războaie cu anumite persoane care îi scriu.

Un internaut i-a scris: "Ar trebui sa incerce frate-tu la Chiajna ca si acolo sunt bani publici si am vazut ca voi sunteti abonati la lins bani publici. E rau daca se cheltuie pe altceva, atunci sunt hoti guvernantii (chiar si aia locali), dar daca banii ajung la Chirila e foarte bine. Trebuie sa "mananca" si Chirila bani publici ca "ie buni rau" ".

Tudor Chirilă a luat foc și i-a spus că nu îl duce capul. Internautul a continuat: "Asa e. Bine ca te duce pe tine, "parazit (ca sa fac si eu un mic pamflet)" pe bani publici. Dupa ce ca i-am gasit serviciu lu' "creatoru' si ganditoru' cel mai tare" din fotbalul universal (adica din intregul Univers)' , tu, lipitoare pe banii publici locali, imi zici ca nu ma duce capul in loc sa-mi multumesti pentru pont".

[citeste si]

Tudor Chirilă i-a răspuns: "Dupa cum spuneam. Nu te duce capul. Si nici la mistouri nu prea esti bun. Cine ziceai ca e parazit? Nu, prostovane, nu e "rau daca se cheltuie pe altceva" e rau daca se cheltuie ca sa dispara in buzunarele lor si cetatenii sa nu aiba niciun beneficiu. Vrei sa iti desenez? (...) Cum spuneam, cainele e mai destept ca tine. Sa l rogi sa te plimbe mai mult. Ai nevoie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel