Chiricheș, ofertă uriașă din Italia. Ce spune Reghecampf

Impresarul Ioan Becali a vorbit în presa italiană despre o ofertă de 6,5 milioane de euro pe care fundașul Stelei Vlad Chiricheș ar avea-o de la un club din Peninsulă. Cu ocazia conferinței de presă dinaintea Supercupei României, antrenorul Laurențiu Reghecampf a comentat această situație.

"Chiricheş ar vrea în Spania, Anglia, Italia sau Germania. Are o clauză de reziliere de 8 milioane de euro. Putea pleca la un moment dat la Milan, dar atunci se negocia transferul lui Balotelli.

Acum am primit o ofertă de 6,5 milioane de euro de la un club din Italia pentru Chiricheş", a spus Ioan Becali pentru Sky Sport, conform gsp.ro.

Reghecampf: Nu pleacă nimeni până nu intrăm în Liga Campionilor

Tehnicianul Stelei Laurenţiu Reghecampf a vorbit, în cadrul conferinței de presă dinaintea Supercupei cu Petrolul, despre oferta pentru Vlad Chiricheş.

"Mă bucur că avem oferte, dar nu va mai pleca nimeni până nu intrăm în grupele Ligii Campionilor. Am vorbit cu jucătorii, i-am făcut să înţeleagă că avem de realizat acest obiectiv. Nu se pune problema să plece cineva de la Steaua. Nu mă împotrivesc transferurilor, le încurajez, dar acum e o situaţie specială", a declarat antrenorul roș-albaștrilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel