Cheloo s-a îndrăgostit de un concurent

Cheloo descoperă la „iUmor” melodia obligatorie pentru radiourile din România.

În cea de-a șaptea ediție a emisiunii ce va fi difuzată în prima zi de Paște, de la ora 20:30, la Antena 1, Cheloo va fi impresionat de buna dispoziție și veselia unui concurent. Acestea îl vor face pe Mihai Bendeac să îi spună „bine ai venit”, după o zi de jurizare pe care el o va caracteriza ca fiind „agonizantă”.

Delia va fi în perfect acord cu colegul ei, bucurându-se și ea de numărul de pe scenă. „Ai fost pentru noi schimbarea de stare. Eram aproape înmormântați”, va spune artista.

[citeste si]

Însă cele mai multe aprecieri le va primi din partea lui Cheloo, care va spune despre concurent că a fost „preferatul meu pe ziua de azi”, iar despre melodie – că ar trebui să fie obligatorie la toate radiourile. „Eu detest radioul, dar cred că ar fi minunat ca în fiecare dimineață la ora 07:00 sau la ora 08:00 toate radiourile să difuzeze această piesă, exact în forma asta... Bravo!”, va concluziona artistul.

Despre ce anume va cânta concurentul, în ce mod o va face și cum va readuce zâmbetul pe buzele juraților la „iUmor”, telespectatorii vor vedea în ediția specială de Paște, duminică, 16 aprilie, de la ora 20:30 la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel