Cheloo desființează o vedetă: Ce i-aș face depășește limita legii

Cheloo a taxat-o dur pe Ozana Barabancea care a făcut niște afirmații șocante despre tinerii care au murit în incendiul de la Colectiv.

"Ce lansare de CD a fost azi-noapte în clubul Colectiv? Ce versuri promovau artiștii aceia? Ce promovau ei? O schizofrenie mentală... să vibreze nenorocirile și gândurile negative. Nu vindecă nimic, din contră. Sper să nu ajungă pe piață asemenea chemări negative și să fie un semnal de alarmă pentru noi toți. Farell a compus «Happy» și noi compunem invitații la ură și uitarea sinelui. Mantra este o rugă sfântă. Titlul albumului este o jignire la adresa spiritualității. Din păcate, ce au scos pe gură aia s-a întâmplat. Suntem în a 5-a dimensiune. Tot ce gândim se materializează mult mai repede ca înainte. Avem o demonstrație tristă făcută azi-noapte în clubul Colectiv. S-a murit în colectiv. Cui îi face bine să meargă noaptea în locuri obscure și să bea, să şi-o tragă în WC-uri și să vomite apoi în taxi? Doar pentru că e... cool?", a fost mesajul Ozanei Barabancea, mesaj care l-a revoltat pe Cheloo.

Fostul jurat al emisiunii "X Factor" a avut o reacție dură, scrie Ziarul Ring.

"Nu știu cine e Ozana Barabancea sau cum o cheamă... Personal, n-am auzit de ea. Dar voi fi foarte diplomat... I-aș tăia capul pentru așa ceva, dar cred că părinții celor care au ars acolo îi vor intenta un proces de imagine, cel puțin. Punctul meu de vedere e sinistru în ceea ce o privește pe Ozana Barabancea, iar ce i-aș face depășește cu mult limita legii și a omeniei. Eu am fost debarcat de la «X Factor» că am ironizat un poponar, dar după ce ai făcut sataniști niște copii care au ars de vii într-un club, mai meriți să rămâi la TV?", a declarat Cheloo pentru sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel