Chefi la Cuțite, sezon nou. Surpriză de proporții, la filmări: "Am fost cel mai fericit!"

În sezonul special Chefi la cuțite, dedicat familiilor, ce are premiera pe 30 aprilie, de la 20:00, pe Antena 1, jurații Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au avut parte de câteva surprize de proporții, atât în platou, cât și în culise.

Cristina Badea, o fostă colegă de echipă, și-a făcut apariția în timpul filmărilor cu un tort personalizat, pe care s-au regăsit figurine cu cei trei chefi, dar și cu Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii: „Când a plecat din echipă și s-a apucat de torturi am fost cel mai fericit, pentru că în sfârșit avea cine să ne facă deserturi cu ingrediente speciale", a mărturisit chef Dumitrescu.

Tortul a reușit să cuprindă toate elementele ce stau la baza celui mai iubit show culinar: renumita bandă, ce le macină nervii juraților în fiecare sezon, cuțitele, dar și un colaj de fotografii cu echipa, strânse de-a lungul anilor: "Gălbenușul este gătit cum trebuie? Pe mine asta mă interesează!", a glumit chef Bontea făcând referire la figurinele din pastă de zahăr.

Chefi la cuțite, sezonul special dedicat familiilor

Chefi la cuțite, sezonul special dedicat familiilor, schimbă structura echipelor. Formate din câte patru membri, familiile vor participa ca grup în cel mai iubit show culinar, dornice să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obține cuțitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Vedete, foști concurenți, juniori pasionați de gătit, sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie, toți își vor încerca norocul în etapa audițiilor. Cele mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei jurați și vor intra în arena culinară Chefi la cuțite, pentru o șansă de a juca marea finală și a obține premiul de 10.000 de Euro.

Noul sezon Chefi la cuțite dedicat familiilor are premiera pe 30 aprilie, de la 20:00, pe Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel