Chefi la cuţite, sezon nou. Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au intentat "Poliţia Gastronomică"

Ana Vasilescu / 10 sep 2019 / 14:23 Salveaza PDF Comentarii

Peste 275 de preparate așteaptă să fie jurizate în cel de-al șaptelea sezon Chefi la cuțite, ce a avut premiera luni seară pe Antena 1. Deși o bună parte dintre dish-uri fac deliciul chefilor, cei trei maeștri ai gastronomiei încă par să fie luați prin surprindere de creativitatea din bucătărie a unor concurenți.

Doi prieteni au încercat aseară să lanseze un nou concept în bucătăria celui mai iubit show culinar, însă jurizarea preparatelor ieșite din comun nu a avut nici pe departe deznodământul așteptat.

După cele două degustări nu prea reușite, chef Scărlătescu a decis că țara are nevoie de "Poliția Gastronomică", ce îi va trage la răspundere pe cei care nu știu să delimiteze extravaganța și creativitatea de combinațiile total greșite dintr-o farfurie: "Vreau un nou proiect de lege în Parlament!", a afirmat juratul total nemulțumit.

Așa se face că luni seară, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au primit deja insignele departamentului "culinar". "Comisar chef Sorin", "subcomisar Florică" și "chestor general Scărlătescu" vor continua "perchezițiile culinare" și în seara aceasta, de la 20:00, pentru că, după cum glumesc cei trei, obiectul lor de activitate este "mâncarea proastă".

Chefi la cuţite a condus topul audienţelor

 

Aproape 1.600.000 de telespectatori la nivel naţional au urmărit luni seară premiera sezonului 7, în minutul de maximă audienţă de la 21.46. În intervalul orar 22.31-23.34, interval comun de difuzare cu show-ul culinar de la Pro Tv, Chefi la cuţite a condus detaşat topul audienţelor, fiind lider de piaţã pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Antena 1 a fost lider pe intervalul specificat cu o medie de 6,1 puncte de rating şi 26,2 % cota de piaţă, fiind urmată de Pro Tv cu 4.8 puncte de rating şi 20,4 % cota de piaţă.

În același interval orar, la oraşe, emisiunea a fost lider cu o medie de 5,1 puncte de rating şi 16,7 % cota de piaţă, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 4,3 puncte de rating şi 14 procente din cota de piaţă. Acest lucru s-a respectat și la nivelul întregii populaţii a ţării, acolo unde Chefi la cuțite a fost lider cu o audienţă medie de 5,5 puncte de rating şi 18,2 % cota de piaţă, Kanal D ocupând locul al doilea cu 4,1 puncte de rating şi 13,6 % cota de piaţă.

Premiera celui mai iubit show culinar continuă diseară cu a doua ediție de jurizări pe nevăzute, de la 20:00, pe Antena 1.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28