Charlie Sheen, criticat de PETA pentru că a asistat la cursele cu tauri din Pamplona

charlie-sheen
charlie-sheen

Charlie Sheen a fost criticat de reprezentanţii organizaţiei PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) după ce starul american a asistat la controversatele curse cu tauri organizate în oraşul spaniol Pamplona.

Evenimentul din acest an, în cadrul căruia oamenii aleargă alături de tauri pe străduţele înguste din Pamplona, s-a încheiat luni, scrie Mediafax.

Charlie Sheen a călătorit în Europa pentru a participa la Festivalul San Fermin - evenimentul în cadrul căruia sunt organizate celebrele curse cu tauri - şi a fost fotografiat, pe 11 iulie, în balconul camerei sale de hotel din Pamplona, alături de iubita lui, starleta porno Brett Rossi. Prezenţa starului american la eveniment i-a înfuriat pe susţinătorii drepturilor animalelor, informează contactmusic.com.

Mimi Bekhechi, unul dintre managerii filialei britanice a organizaţiei PETA, a declarat: "Charlie Sheen, te rugăm să nu ne faci să îţi spunem «proper Charlie», o expresie care în engleza britanică înseamnă «un om prost», pentru faptul că ai participat la cursele cu tauri din Pamplona. Suntem siguri că şi tu ai văzut roşu în faţa ochilor de câteva ori în viaţă şi, aşadar, ar trebui să ai o anumită înţelegere faţă de acei tauri care sunt ucişi într-o manieră atât de laşă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel