CEO-ul KMGI, Zhanat Tusupbekov, numit vicepreședinte al Federației Internaționale de Haltere

Recent, delegația din Kazahstan, condusă de noul vicepreședinte al Federației Internaționale de Haltere, Zhanat Tusupbekov, a efectuat vizite în Tokyo, purtând negocieri privind pregătirile pentru Jocurile Olimpice din 2020. Tusupbekov a inspectat personal sălile de sport pentru formarea sportivilor.

Amintim că, la data de 30 mai 2017, CEO-ul grupului KMG International, Zhanat Tusupbekov, a fost ales noul vicepreședinte al Federației Internaționale de Haltere, în timpul Congresului electoral IPF ţinut în Bangkok, Thailanda.

În cadrul vizitei la care am făcut referire mai sus, s-a ajuns la un acord privind interacțiunea dintre Federația de Haltere din Kazahstan (denumită în continuare RKWF) și Federația Japoneză de Haltere pentru instruirea sportivilor din Kazahstan în centrele de pregătire ale Centrului de Formare Olimpică din Japonia. Cursurile vor fi organizate de mai multe ori în anii 2019 și 2020, înainte de Jocurile Olimpice, urmând un calendar pentru o mai bună adaptare a halterofililor din Kazahstan. Ambele părți au decis să consolideze cooperarea și schimbul de experiență între formatori, precum și între specialiștii în medicină și nutriție.

Mai mult, partea japoneză și-a exprimat interesul pentru studierea experienței RKWF în organizarea evenimentelor sportive majore, subliniind organizarea cu succes a Campionatului Mondial de Haltere în Almaty în 2014. Vizita la facilitățile olimpice a avut loc în timpul participării lui Zhanat Tusupbekov la reuniunile Comitetului Executiv și Congresului anual IWF din 13-15 iunie. Principalele probleme ale evenimentelor IWF au fost dezvoltarea, comercializarea și consolidarea disciplinei anti-doping, precum și pregătirile pentru Campionatele Mondiale din 2017 din Anaheim (SUA), în perioada 28 noiembrie - 5 decembrie 2017.

(w670)

Inițiativele pe care Tusupbekov le-a implementat, în calitate de președinte al RKWF, au avut un rol semnificativ în dezvoltarea activităților sportive în țările în care halterofilii au nevoie de sprijin. Activitatea desfășurată în Kazahstan a fost apreciată pe plan internațional, incluzând inițiative menite să consolideze disciplina anti-doping și atracția în masă a copiilor spre sport, precum și să îmbunătăţească condițiile procesului de formare în întreaga țara. De asemenea, trebuie remarcat faptul că, sub conducerea lui Tusupbekov, RKWF a înregistrat rezultate excelente în coordonarea campaniei de marketing pentru Jocurile Olimpice de la Rio din 2016. În același an, a contribuit activ la prima emisiune internațională a Campionatului Asiatic de Haltere.

[citeste si]

Pe lângă realizările sportive, Zhanat Tussupbekov are o mare experiență profesională în gestionarea cu succes a companiilor - în ultimii 11 ani - în industria de petrol și gaze. Din mai 2012, este directorul general al grupului de companii KMG International NV și este, de asemenea, membru în Consiliul de de Administrație. Sub conducerea sa, în ultimii ani, grupul a atins rezultate financiare și operaționale record, devenind una dintre cele mai de succes companii petroliere din România, dar şi unul din principalii jucători în regiunea Mării Negre și Zona Mediteraneeană. Grupul KMG International oferă, totodată, sprijin și asistență federațiilor de haltere din România, Georgia și Kazahstan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel