Celine Dion revine pe scenă, din august

Celine Dion
Celine Dion

Celine Dion, s-a retras din lumea muzicii în urmă cu un an, pentru a fi alături de soțul ei, Rene Angelil, bolnav de cancer. De curând, celebra cântăreaţă a anunţat că revine pe scenă.

Celine Dion spune că a luat această decizie de dragul soţului ei.  "Vrea să mă vadă din nou pe scenă pentru că sunt interpreta lui preferată", a declarat solista canadiană de 47 de ai, referindu-se la soțul ei, care are 73 de ani și se află în convalescență, foarte slăbit, după o recădere a cancerului la gât de care suferă de mai mulți ani.

Artista va da concerte la cazinoul Caesars Palace din Las Vegas începând din 27 august și a explicat că, până în prezent, nu a fost pregătită emoțional pentru a face acest pas și a preferat să se concentreze pe familia sa, care are nevoie de prezența ei.

"Acest spectacol va fi pentru el', a subliniat Celine Dion, mărturisind că este foarte impresionată de faptul că Rene Angelil vrea ca ea să fie puternică și să se simtă bine pe scenă. "Nu este egoist (..:) și îmi spune: Sunt alături de tine și vreau să revii" în showbiz, a afirmat ea, precizează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel