Cel mai urmărit serial din România revine la PRO TV!

Cel mai urmărit serial din România, „Las Fierbinți”, revine de marți, 11 septembrie, cu cel de-al 14-lea sezon. 

Aventurile celebrelor personaje continuă în această toamnă, în fiecare seară de marți și joi, de la ora 20:30.

Povestea fascinantă a fierbințenilor se scrie în același ton, cu mult umor și bună dispoziție, cu răsturnări de situație și conjuncturi nebănuite. Și în acest sezon, Bobiță va încerca resuscitarea ”business-ului” de la cârciumă, Vasile va fi la fel de iresponsabil pentru comunitatea pe care o conduce, iar Aspirina va fi focusată pe tot felul de „combinații” mărunte care să-i asigure traiul. Dacă se va apuca vreunul dintre ei de muncă, vom afla în această toamnă la PRO TV.

(oar_w460)

Bobiță, Dorel, Giani, Celentano, Firicel, Ardiles, Aspirina, Gianina, Dalida, Vasile, Robi, Brânzoi și Rață și-au pregătit hainele de sărbătoare, au făcut curățenie în gospodării și sunt gata de reîntâlnirea cu telespectatorii, începând din 11 septembrie.

(oar_w460)

"Las Fierbinți" este cel mai urmărit serial din România și își adjudecă slotul de difuzare de fiecare dată. Sezonul 13 a fost lider de audiență, înregistrând 11.2 puncte de rating și 31.7% share la nivelul publicului comercial format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban. La nivel național, peste 2 milioane de români au urmărit aventurile fierbințenilor din sezonul trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel