Ceaușescu, mesaj COMIC: Voi sunteți nebuni?! Tot ce făceam eu azi e la modă! Ori eram eu prea modern, ori jeliți după comuniști?! La cum votați, vă macină rău dorul!

Foto: Youtube iumor
Foto: Youtube iumor

Nicolae Ceaușescu a fost adus în scenă de actorul Anghel Popescu. Iată mesajul amuzant și gândit ales, transmis către populație. Mihai Bendeac nu s-a putut opri din râs.

 

Ediția specială "Râzi cu ROaST" de Ziua României a fost redifuzată aseară la Antena 1, iar actorul Anghel Popescu a intrat în rolul lui Nicolae Ceaușescu și i-a amuzat pe jurații emisiunii și pe telespectatori cu numărul său.

"Mă uit cu drag la voi, s-a schimbat lumea, e mult mai bine acum. Eu nu reușisem să fac chiar atât de mulți români să moară de foame!

M-am ales cu pedeapsa capitală, pentru că v-am ținut în frig și tot la Capitală l-ați pus pe Nicușor Dan. Bine că pe mine m-ați împușcat, iar pe el nu sunteți în stare nici măcar să-l tundeți, tovarăși!

După cum știți, la fel ca tovarășul Băsescu, tot mandatul meu am fost însoțit și sfătuit de tovarășa Elena, doar că spre deosebire de tovarășul Băsescu, mie ca șef de stat mi-a plăcut să mă adresez poporului de prin vagoane, nu dintre vagoane. Tovarășului Dragnea i-a plăcut pescuitul și s-a dus pe copcă, tovarășului Ponta i-au plăcut cursele de mașini și a dat-o de gard. Judecând după cât de mult a luat-o la vale în sondaje, cred că ne putem da seama că nici tovarășul Iohannis nu va mai schia mult timp ca președinte.

Ați râs de tovarășa Elena că nu știa să scrie și să vorbească corect gramatical. Au trecut 30 de ani de atunci! Acum văd că râdeți de toți! Știți vorba aia: cine râde la urmă, e cel mai în spate!

M-ați acuzat de genocid, pentru că am pus rație pe zahăr, pe pâine, pe carne. Acum sunteți mândri să spuneți la televizor că excesul de sare, zahăr și grăsimi dăunează grav sănătății! Asta ziceam și eu, dar a dăunat doar sănătății mele!

Vă dădeam soia ca să fiți fericiți! Acum e la modă! În curând o să fie la modă să stai și pe întuneric, ca să nu te găsească ăștia cu vaccinul.

Dar ce e așa rău să primești rația în fiecare luni? Întrebați-le pe fostele neveste ale tovarășilor Borcea, Tăriceanu sau Ilie Năstase.

Pe vremea mea, vă plângeați să nu aveți ce mânca, să nu se găsește salam. Acum se găsește salam, dar nimeni nu-l mai mănâncă. Voi sunteți nebuni?! Tot ce făceam eu, astăzi de poate! Ori eram eu prea modern, ori jeliți voi toți după comuniști?! Și la cum votați, eu zic că vă macină rău dorul!

Ați urlat că vă omor cu crenvuști, că sunt făcuți din plastic și puțină carne. Acum e adevărat, e altceva! Nu se mai pune carne!

Ce va lipsit? Că nu înțeleg!

Libertatea? Văd că nu! Văd că sunteți tineri și fără libertate!

Nu vă lăsam să vă adunați la manifestații împotriva mea. E adevărat! Ăștia vă lasă!

Eu vă luam gazele, ăștia au chemat jandarmii ca să vi le dea înapoi!

Eu sunt bine acum! Mă plictisesc, e adevărat, am 110 ani și trăiesc pe o insulă în Caraibe. Conspiraționiștii nu greșesc niciodată, sunt acolo pe Elvis, cu Michael, cu Ramses al IV-lea... jucăm rugby.

Am ajuns în Rai. Culmea că voi credeați că mă duc în Iad. Ei bine, nu! La intrare nu era Sfântul Petru, era un doctor, așa că am mers pe șpagă.

A fost greu să n-am cu cine vorbi! Să nu aibă cine să-mi cânte în strună sau să-mi recite o poezie, așa că i-am sunat pe rând, mai întâi pe Păunescu, apoi pe Vadim. Toți mi-au răspuns și au venit într-un suflet. Doar la tovarășul Iliescu încă-mi intră tonul de ocupat.

Spuneați că nu v-a plăcut Epoca de Aur, acum vă place AUR, deocamdată numai 5%, dar crește încet, disperarea-i face pe oameni să aleagă pe ochi cine pare că-i iubește. Sunteți ca niște copii orfani care vor neapărat care vor să zică mamă cuiva.

Ce ați făcut în ăștia 30 de ani, tovarăși?! (...)

Aud că vă plângeți că nu aveți locuri de muncă. Pretexte, tovarăși! Pe vremea mea, dacă voiai să muncești, tot ce trebuia să faci era să-ți găsești o altă întreprindere. La fel e și acum, doar că în loc de întreprindere trebuie să-ți alegi o altă țară.

Ați mers din rău în mai rău, dar mă bucur pentru voi, încă sunteți sănătoși. Asta e important! Vorba românului: sănătoși, le-om duce toate! Și de asta, stați liniștiți, nu vrea nimeni să vă omoare, vor numai să duceți cât mai mult", a spus Nicolae Ceaușescu, în pielea actorului Anghel Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel