Ce spune VICTOR PONTA despre relaţia cu DAN DIACONESCU

Premierul VICTOR PONTA a vorbit, vineri, despre  relaţia cu DAN DIACONESCU, înainte de semnarea protocolului între PSD și PPDD.

VICTOR PONTA. „În funcţie de rezultatul negocierilor putem să semnăm sau nu protocol de colaborare. În aceste zile evaluăm situaţia din teritoriu, acolo unde - strict politic - trebuie să îl felicit pe Blaga, care, cu 12% cât a luat, a devenit şef peste toate judeţele din România manipulându-i pe cei de la PNL: dincolo de politică, dacă vorbim de faptul că românii au votat în 2012 practic în toată ţara să nu mai fie PDL la guvernare şi în 2014 după înţelegerea Blaga - Iohannis se trezesc cu PDL la guvernare în teritoriu... nu prea e corect. Dar asta e politica", a declarat VICTOR PONTA.

Citește și: Dan Diaconescu vrea 2 ministere. OTV, la mâna lui Victor Ponta

Întrebat care ar fi rezultatul negocierilor PPDD, dacă ar cere două ministere, VICTOR PONTA a răspuns: „Acum, dacă îi dăm lui DAN DIACONESCU tot ce îşi doreşte el... El o să fie preşedintele României, nu? A anunţat asta... a fost şi deputat de Gorj. Lăsaţi-l să fie şi preşedinte".

Totodată întrebat cum se înţelege cu DAN DIACONESCU liderul PSD a răspuns: „Perfect, că nu vorbim. Eu am discutat cu conducerea partidului, doamna Man, secretarul general şi, în rest discutăm din punct de vedere al majorităţii politice la nivel local şi la nivel parlamentar şi guvernamental", a mai prezizat VICTOR PONTA.

Citește și: Revoltă a UNPR după negocierile PSD - PPDD 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel