Revoltă a UNPR după negocierile PSD - PPDD

UNPR se disociază de înțelegerea încheiată între PSD și PPDD și spune că nu intenționează să semneze niciun protocol politic cu partidul lui Dan Diaconescu.

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, vicepreședinte al UNPR, nu dorește ca PPDD să se insereze în trioul PSD-PC-UNPR.

"UNPR nu va fi semnatarul niciunui protocol politic în care apare PP-DD. Este o opţiune doar a PSD, în acest moment, şi sper să nu ajungem în momentul în care Victor Ponta, potenţial candidat la prezidenţiale, să se plimbe în DD-mobil! Noi avem, împreună cu PC şi PSD, nişte lucruri asumate şi ne ţinem de cuvânt. Nu schimbăm regulile în timpul jocului. Considerăm că la nivel naţional nu are niciun rost implicarea noastră în această relaţie dintre PSD şi PP-DD. Nu vrem să deranjăm această relaţie", a spus Cherecheș, citat de Agerpres.

Gabriel Zetea, vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș și lider al PSD Maramureș, spune că parteneriatul cu PPDD va oferi stabilitate la nivel local.

"Urmărim să avem un sprijin reciproc în toate consiliile locale din judeţ unde există reprezentanţi ai PP-DD, cât şi la nivelul Consiliului Judeţean. PSD nu doreşte altceva decât stabilitate, funcţionare şi susţinerea reciprocă a proiectelor de invesitiţii din aceste comunităţi. Trebuie să lăsăm orgoliile politice de o parte şi să vedem cum lucrăm împreună pentru a dezvolta şi moderniza aceste comunităţi, cum reuşim să aducem mai multe fonduri pentru modernizarea infrastructurii şi alte proiecte ce aşteaptă de mulţi ani a fi terminate", a spus Zetea.

Citește și: Ministrul PPDD în Guvernul Ponta: Cine este, ce minister va ocupa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel