Ce semnificație au planetele care îți guvernează zodia pentru personalitatea ta

Horoscop, joi, 2 decembrie 2021. Sursă foto: Pexels
Horoscop, joi, 2 decembrie 2021. Sursă foto: Pexels

Deși semnul solar are un impact major, este doar o parte mică din întregul tău portret cosmic.

Semnul tău zodiacal (pe care astrologii îl numesc „semnul soarelui”) este ușa către universul astrologic. Dar, deși semnul solar are un impact major, este doar o parte mică din întregul tău portret cosmic. Harta natală este mult mai extinsă. Te întrebi ce simbolizează fiecare planetă din astrograma ta? Citeşte mai departe:

Gândiți-vă la diagrama nașterii ca la instantaneul planetelor și al constelațiilor la momentul exact al nașterii. Astrologii fac această 'fotografie' și o transformă într-o hartă circulară a stelelor, cu 12 secțiuni egale reprezentând fiecare semn al zodiacului. Vă întrebați unde a fost situată Luna când ați venit pe lume? Dacă aluneca pe porțiunea hărții unde este semnul „Pești”, ai spune că semnul tău lunar este în Pești (și ți-am oferi un răspuns pentru toate acele emoții adânci).

Fiecare planetă ilustrează o fațetă a personalității tale (cum ar fi limbajul tău de dragoste sau stilul tău de agresiune), iar semnele ne spun cum acționezi în fiecare dintre aceste zone (poate îți place spațiul tău în relații sau eviți conflictele cu orice preț). Iată ce simbolizează fiecare planetă zodiacală și cum se unesc toate pentru a alcătui harta ta natală unică.

1. Soare

Semnul pe care îl guvernează: Leu

Cine ești și cum strălucești? La fel ca titanul ceresc care arde puternic, Soarele reprezintă ego-ul nostru și puterea personală. Este literalmente steaua principală a spectacolului, fiecare planetă orbitând-o ca invitați la petrecere, într-un dans circular de sărbătoare. Soarele este lumina noastră călăuzitoare. Este adevărata noastră identitate care predomină prin toate schimbările și influențele vieții, respectiv semnul nostru solar este principalul nostru aspect. Când urmărim ceea ce ne îndeplinește, cum ar fi să cântăm pe scenă sau să plantăm o grădină, expresia noastră creativă se răsfrânge asupra altora.

2. Luna

Semnul pe care îl guvernează: Racul

Sigur, Soarele ne orbeşte cu razele sale aurii, dar luna ne captivează cu strălucirea sa de argint. Gândiți-vă la Soare ca la energia pe care o radiați asupra celorlalți și la lună ca la domeniul nostru emoțional privat - gândurile profunde, auto-reflectarea și temerile subconștiente pe care le deținem în interior. În mod tradițional, o emblemă a energiei materne, Luna este pătura ta astrologică de siguranţă. Este ceea ce te face să te simți în siguranță, îngrijit și nostalgic. Fazele schimbătoare ale Lunii reflectă stările noastre emoționale în continuă schimbare. Sentimentele tale curg liber ca oceanul deschis sau stagnează ca apele verzi și mlăștinoase?

3. Mercur

Semnele pe care le guvernează: Gemeni și Fecioară

Numit după zeul mesager înaripat, planeta care orbitează cel mai rapid întruchipează transferul de idei. Mercur este modul în care gândim, comunicăm și învățăm. Este autostrada noastră intelectuală, permițând minții să ne ducă oriunde. Gândurile tale umblă pe îndelete sau aleargă frenetic până la primele ore ale dimineții? Trimiteți text în paragrafe lungi, din inimă, ori un singur emoji? Acesta este semnul tău Mercur la lucru şi se manifestă diferit, în funcţie de locul în diagrama ta natală.

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel