Ce se întâmplă cu serialul "The Crown". Netflix a făcut anunțul

Netflix a făcut un anunț legat de serialul "The Crown", care prezintă viaţa reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Serialul de mare succes produs de Netflix, "The Crown", care prezintă viaţa reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, se va încheia după cel de-al cincilea sezon, cu un sezon mai devreme decât era prevăzut, a anunţat vineri platforma de streaming, relatează AFP.

După Claire Foy în primele două sezoane, apoi Olivia Colman în următoarele două, o altă actriţă britanică, Imelda Staunton, va interpreta rolul suveranei britanice în cel de-al 5-lea sezon, scrie Agerpres. Obişnuită a rolurilor secundare, în special în saga "Harry Potter" şi "Pride", actriţa de 64 de ani a fost nominalizată la Oscar la categoria cea mai bună actriţă în rol principal pentru rolul din "Vera Drake" (2004) .

Trei Globuri de Aur şi opt premii Emmy

Creatorul serialului, Peter Morgan, a declarat iniţial că intenţionează ca serialul să se întindă pe şase sezoane, nu pe cinci, proiectul urmând să înceapă cu ascensiunea Reginei Elisabeta a II-a la tron şi să se încheie în zilele noastre.

"The Crown" a câştigat deja trei Globuri de Aur şi opt premii Emmy. Serialul a fost urmărit, de la debutul în urmă cu patru ani, de pe 73 de milioane de conturi Netflix din întreaga lume, a anunţat în ianuarie Ted Sarandos, director de conţinut al Netflix.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel