Ce s-a întâmplat cu Camelia Constantinescu, după DIVORȚUL de Ștefan Bănică. E femeia care i-a dăruit PRIMUL copil

Puțini și-o mai aduc aminte pe Camelia Constantinescu. Ce s-a întâmplat cu femeia care i-a dăruit lui Ștefan Bănică Jr, primul copil. 

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai iubiți artiști din România și chiar dacă mulți îi cunosc foarte bine viața profesională, cea personală a avut grijă să o ferească de ochii curioșilor. Deși toată lumea le cunoaște pe Andreea Marin, Mihaela Rădulescu și Lavini Pîrva, trei dintre femeile din viața artistului, puțini o știu pe cea care i-a dăruit primul copil. 

Este vorba despre Camelia Constantinescu și apare extrem de rar în spațiul public. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a durat cinci ani, periodă în care Camelia a rămas însărcinată și i-a dăruit lui Ștefan Bănică primul copil. La 19 ani ai săi, Radu Ștefan Bănică este acum un adevărat adolescent și seamănă izbitor cu tatăl său.

Ce s-a întâmplat cu Camelia Constantinescu, după despărțirea de Ștefan Bănică

După finalul relației dintre cei doi, de Camelia Constantinescu nu s-a mai auzit nimic, dar și-a refăcut viața alături de alt bărbat, un medic stomatolog, și asta la scurt timp după încheierea relației cu Ștefan Bănică Jr, ea având și custodia lui Radu Ștefan. (Vezi aici imagini cu ea)

De altfel, în emisiunea "Chefi la Cuțite", acolo unde Ștefan Bănică a participat alături de fiul lui, Radu a menționat-o pe mama sa și a spus că de la ea a învățat să gătească. 

I-a cerut o pensie alimentară mai mare, dar a pierdut

În cele din urmă, Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică Junior au ajuns la proces, iar artistul a câștigat. Totul a pornit după ce femeia i-a cerut faimosului cântăreț o mărire a pensiei alimentare, cu justificarea că fiul lor a crescut și are nevoie de mai mulți bani pentru a-l întreține. În ciuda acestor lucruri, completul de judecată a hotărât să respingă cererea, ba chiar a obligat-o pe femeie să îi plătească fostului ei iubit toate cheltuielile de judecată, care s-au ridicat la 3.100 de lei, citează b1.ro.

Camelia Constantinescu a fost iubita lui Ștefan Bănică Junior în perioada 2000-2005, după divorțul de Mihaela Rădulescu și înainte de căsnicia cu Andreea Marin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel