Ce legătură există între Andreea Esca și Omar Hayssam

O legătură interesantă a fost creată între Andreea Esca, cunoscuta prezentatoare a Știrilor Pro Tv, și Omar Hayssam, care este acuzat pentru răpirea a trei jurnaliști români în Irak.

Alexia Eram si Rashid Omar și-au recunoscut deja relația și și-au spus primul "te iubesc". Mai mult decât atât, prietenii celor doi, pentru care relația nu mai este un secret, le-au urat "Să vă țină!", scrie wow.biz.ro.

Fiica celei mai cunoscute știriste și-a rugat prietenii să nu îi judece alegerile dacă nu îi înțeleg motivele, recunoscând că "orice fată vrea un băiat rău care să fie bun doar pentru ea".

Citește și: Andreea Esca vrea un altfel de platou de știri la Pro TV. Imagine senzațională 

Omar Hayssam, în vârstă de 52 de ani, este tatăl lui Rashid, fiind condamnat definitiv pentru terorism, înșelăciune și fraude la 23 de ani și 4 luni de închisoare și își ișpășește pedeapsa în România, după arestarea lui în Siria, în iulie 2013.

Hayssam a fost considerat responsabil, de justiția română, pentru răpirea a trei ziariști români în Irak, in 2005. De menționat ar fi și faptul că, în noiembrie 2004, Omar Hayssam a apărut în Top 300 Capital, averea lui fiind evaluată la 100 de milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel