Ce le transmite Oana Roman celor care râd de greutatea ei

oana roman dc
oana roman dc

Oana Roman scrie pe Facebook faptul că nu o deranjează bârfele și răutățile unora, deoarece preferă să-și vadă de viață și să se bucure de ”jobul perfect” pe care îl are.

Fiica fostului premier Petre Roman declară că preferă să ignore gurile rele și să se preocupe de prieteni și familie. ”Prefer să ignor total și să-mi văd de drumul, viața și cariera mea. Slavă Domnului deocamdată totul merge foarte bine în viața mea și nu simt nevoia să mă războiesc cu nimeni, să mă judec cu nimeni și nici să bag în seamă pe nici unul din cei care discută despre mine, aproape seară de seară din ce mi se spune. Am o viață frumoasă, prieteni minunați, o familie și un job perfect. Nu mă plâng de nimic, doar îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentu tot ce mi oferă. Eu nu știu să jignesc, nu știu să bârfesc, nu știu să fac rău și perefer să îi ignor pe cei care fac asta,” le-a răspuns Oana Roman celor care o atacă pe tema greutății ei și nu numai.

Oana Roman, în vârstă de 36 de ani, este fiica fostului premier Petre Roman, iar în prezent realizează emisiunea TV ”Drept la țintă,” difuzată de Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel