Ce i-a zis Ilie Năstase Ioanei pentru a renunța la divorț, chiar înainte de a depune actele: Are legătură cu viaţa mea de dinainte

Ilie Năstase și Ioana Simion
Ilie Năstase și Ioana Simion

Ioana a dat din casă. Soția lui Ilie Năstase a mărturisit de ce a renunțat la divorț. Ce i-a spus fostul tenismen înainte cu 30 de minute de a depune actele.

"În ziua în care eu pregătisem actele de divorţ, căci eram căsătoriţi doar civil, iar eu urma să înaintez actele şi sunasem deja avocata, mi-a zis un lucru la care nimeni nu ar fi rezistat, chiar mi-au dat lacrimile. Acest lucru se întâmpla în urmă cu vreo trei săptămâni şi m-a impresionat profund. Are legătură cu viaţa mea dinainte, deoarece pentru a divorţa de primul meu soţ, tatăl fiului meu, a trebuit să fac multe sacrificii ca să-l conving să-mi ofere libertatea.

"Am început să plâng"

Ilie ştia că eu voi depune actele de divorţ în următoarea jumătate de oră şi mi-a spus aşa: „Îţi ofer acest divorţ, şi nu la judecătorie, cum voiam iniţial, la notar de data asta, doar că îţi cer ceva în schimb, vreau să îmi îndeplineşti o dorinţă, vreau să te fac cât mai repede mireasă“. Atunci am început să plâng", a spus Ioana Năstase pentru okmagazine.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel