Ce face Raluca Arvat de când a plecat de la PRO TV: Am înțeles mai târziu...

Viața Ralucăi Arvat s-a schimbat complet după plecarea de la PRO TV. Prezentatoarea tv a vorbit despre cel mai important aspect al existenței sale.

În prezent, Raluca Arvat este cea care prezintă jurnalul de știri de la TVR2. Însă mărturisește că cea mai mare împlinire a vieții sale este băiețelul ei, care îi ocupă majoritatea timpului, realizând că, de fapt, familia este cea mai importantă.

"Cea mai mare împlinire a vieții mele"

"E interesantă viața de mamă, pentru că fiecare zi este altfel, plină de surprize frumoase, în general. Și încerc să îmi fac timp mereu să pot savura fiecare moment. Pentru că nu se mai întoarce niciun moment dacă îl ratez. Și chiar cred că familia e cea mai importantă, e pe primul plan, după aceea urmează serviciul. Și orice altceva. Chiar dacă am înțeles mai târziu toate acestea", a spus Raluca Arvat pentru viva.ro.

"Băiețelul meu este cea mai mare împlinire a vieții mele. Și îi dedic toată energia mea și timpul meu liber. De când îl am pe Tudor, am realizat ce e cu adevărat important și ce contează, într-adevăr, în viață. Celelalte sunt întâmplări de zi cu zi", a mai spus prezentatoarea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel