Ce complexe au barbaţii în pat în funcţie de zodie

sex
sex

Bărbaţii au multe aşteptări în plan sexual şi vor să aibă o prestaţie de nota 10! În ce constă însă baremul de corectare? Pentru unii contează mărimea bărbăţiei pentru alţii imaginaţia.

BERBEC: VREA SĂ PRELUNGEASCĂ ACTUL SEXUAL

Berbecul este genul de bărbat care te ia pe sus, aşa că rişti să nu ţii pasul cu el. Se aprinde repede, dar se stinge la fel de repede. Şi-ar dori să prelungească actul sexual şi să nu mai aibă atât de repede orgasm.

TAUR: VREA SĂ FIE INVENTIV ÎN PAT

Taurul este un partener de cursă lungă, dar nu unul foarte inventiv în aşternut. Nu excelează la capitolul fantezii. Şi-ar dori să aibă mai multă imaginaţie erotică, mai ales că ştie faptul că stimulul mental e foarte important pentru femei.

GEMENI: VREA SĂ FIE MAI MATUR

Bărbatul Gemeni este foarte fantezist, pune la cale scenarii sexy şi replici indecente. Atâta joacă mentală îl face să gândească prea mult, în loc să se piardă în moment. Şi-ar dori să nu mai fie atât de capricios şi să se bucure de lucrurile mărunte.

RAC: VREA SĂ FIE MAI DUR ÎN PAT

Racul este, potrivit astrelor, cel mai emotiv bărbat în pat. Nu ascunde faptul că investeşte şi sentimente în timpul sexului, dar acest lucru l-a rănit ocazional. De aceea, şi-ar dori să nu mai fie atât de sensibil în pat, ci să-şi domine partenera, fizic şi emoţional!

LEU: VREA SĂ FIE CEL MAI DOTAT AMANT

Va face orice să te impresioneze, pentru a strânge laude în pat, dar după ce le-a auzit îşi va pierde interesul. Cam aşa este Leul. Pentru el aparenţele sunt importante, mai ales în pat! Aşa că mărimea penisului său poate deveni un mare complex.

FECIOARĂ: VREA SĂ FIE MAI RELAXAT ÎN PAT

Bărbatul Fecioară se teme un pic de sex. Ştie ca sexul face şi desface relaţii, dar mai ales că îl poate face pe el să ajungă de la extaz la agonie. Aşa că îşi ia uneori prea multe măsuri de precauţie. Şi-ar dori să fie mai relaxat în plan sexual.

BALANŢĂ: VREA SĂ AIBĂ MAI MULTĂ INIŢIATIVĂ

Bărbatul Balanţă este pretenţios în privinţa atmosferei în care au loc partidele de sex. Aşa că le planifică în cele mai mici detalii. Preferă să fie mereu pregătit. Şi-ar dori să nu-l mai inhibe spontaneitatea şi să ia iniţiativa!

SCORPION: VREA SĂ ÎŢI PROVOACE ORGASM DUPĂ ORGASM

Scorpionul foloseşte sexul pentru a te controla. Va face tot posibilul să te urce pe culmile plăcerii, uitând de plăcerea sa, pentru că ştie că aşa devii dependentă de el. Este, aşadar, o tragedie pentru el, dacă nu te aduce la orgasm. Dar nu se va plânge.

SĂGETĂTOR: VREA SĂ SE EXCITE MAI UŞOR

Săgetătorul face unele lucruri în numele sexului pe care le regretă. Varietatea este importantă pentru el, aşa că infidelitatea nu-i este străină. Când altcineva suferă din cauza preferinţelor sale sexuale, poate ajunge să se întrebe ce e în neregulă cu el.

CAPRICORN: VREA SĂ FIE MAI SPONTAN

Capricornul se mândreşte cu atitudinea sa tradiţională în pat, dar până la un punct. Nu va privi niciodată sexul ca pe un sport sau ca pe o activitate murdară. Şi-ar dori totuşi să nu mai fie atât de conservator în pat şi să experimenteze mai mult.

VĂRSĂTOR: NU VREA SĂ ÎŞI RĂNEASCĂ PARTENERA

Te poate şoca cu fanteziile lui la limită. Pune mult accent pe experimente în pat şi poate ajunge să uite de persoana cu care se petrec ele. Realizează că este uneori lipsit de intimitate şi afecţiune, aşa că şi-ar dori să repare acest defect. În fond, nu vrea să-ţi rănească sentimentele.

PEŞTI: VREA SĂ FIE MAI ENERGIC ÎN PAT

În timpul sexului, bărbatul Peşti nu dispune de foarte multă energie şi preferă ritmul mai lent de a face dragoste. De câte ori vede însă o scenă de sex pasional, îşi imaginează că el este protagonistul. În realitate, şi-ar dori să fie mai dinamic.

Sursa: Unica

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel