Ce avere vor împărți Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr

andreea-marin-si-stefan-banica dc
andreea-marin-si-stefan-banica dc

Dacă despărțirea dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr va culmina cu un divorț, după cum e foarte probabil, cei doi vor avea o avere semnificativă de împărțit. Strategia de precauție a lui Ștefan Bănică, din 2005, se pare că nu a fost una inutilă. Înainte de a se căsători cu moderatoare Tv el și-a trecut toată averea pe numele mamei sale.

Chiar dacă Ștefan Bănică nu are prea mult de împărțit, Andreea Marin nu stă deloc rău cu economiile, având o avere considerabilă. Înainte de a se căsători cu ”zâna surprizelor”, banii și proprietățile lui Ștefan Bănică erau estimate la un milion de euro, conform wowbiz.ro. El avea un apartament în zona Unirii, rămas după divorţul de Mihaela Rădulescu, un altul în zona Circului, o vilă la Foişorul de Foc şi un apartament de două camere în Dorobanţi.

Cuplul căsătorit în 2006 și-a cumpărat în același an o vilă în cartierul Tei, care i-a costat 500.000 de euro, clădire în care au locuit în cei șapte ani de căsnicie. Cei doi au contribuit în aceeași măsură la ridicarea vilei, dar se pare că Ștefan Bănică a luat decizia finală, trecând casa pe o firmă a mamei sale.

Cu toate astea, Andreea Marin nu se va putea plânge de sărăcie chiar dacă va divorța de Ștefan Bănică. Vedeta Tv este destul de bogată, având proparia firmă de consultanță și organizări evenimente. De asemenea, ea a lansat o colecție de haine pentru bebeluși, Violet by Andreea Marin Bănică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel