Ce aspirații are Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu. Ce vrea să se facă atunci când va fi mare

Bianca Drăgușanu, foto Instagram
Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Fiica Biancăi Drăgușanu a dezvăluit ce vrea să facă când va fi mare.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai active persoane publice pe rețelele de socializare, unde îi place să-și țină fanii la curent cu tot ce este nou în viața ei. Tot aici, vedeta împărtășește aproape zilnic și fotografii cu fiica ei și cu activitățile pe care cele două le fac împreună. De data aceasta, Bianca și Sofia erau acasă, iar subiectul de discuție dintre cele două era ce vrea să devină micuța când o să crească mare. Decizia fetiței a luat-o prin surprindere pe masa sa, care, ulterior, a aprobat-o.

„Bună ziua, prieteni! Când o să fiu mare o să fiu ca mami. Chiar semăn cu mami.”, a spus Sofia pe rețelele de socializare. „Semeni cu mami, ia uite ce ochi ai.”, a fost răspunsul dat de mama sa, scrie Spectacola

Ce educație vrea să-i dea Bianca Drăgușanu fiicei ei

Chiar dacă pare că mama sa o răsfață foarte mult acum, pe micuța Sofia, pe viitor, vedeta vrea să o învețe pe cea mică să muncească pentru dorințele sale și să înțeleagă că nimic nu se câștigă ușor.

„Sofia este o fată care va munci pentru tot ceea ce va avea, exact cum am făcut și eu. Va trebui să se conformeze situației, să fie o luptătoare, să fie ambițioasă ca mama ei, și nu îi va fi greu pentru că îmi seamănă. Bineînțeles, însă, că eu acum muncesc pentru ca ea să aibă o copilărie mai ușoară și mai frumoasă decât a mea, dar pe viitor va trebui să muncească mult pentru dorințele ei.

Și sunt convinsă că va înțelege asta de la mine, doar suntem cele mai bune prietene”, a explicat Bianca Drăgușanu. Citește continuarea pe Spectacola

Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, recunoaște că a fost infidel

Victor Slav a fost dintotdeauna unul dintre cei mai doriți bărbați din showbiz, asta deoarece acesta mereu a ieșit în evidență cu fizicul său, însă multe femei au reușit să-l descopere și altfel pe fostul băiat de la meteo, conform Spynews.

Una din ele a fost Bianca Drăgușanu, cea cu care Victor Slav s-a iubit, s-a căsătorit și au făcut și un copil, însă ulterior s-au despărțit. O altă divă din showbiz care a fost prin patul său a fost Anda Adam, cei doi având o relație de lungă durată. Citește mai multe AICI

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după anunțul despărțirii

Deși se zvonea că urmează să devină mamă, Bianca Drăgușanu a pus punct încă unei relații, de data aceasta cea alături de Gabi Bădălău. Anunțul oficial al despărțirii a fost făcut de Bădălău, printr-o postare de tip story pe rețeaua de socializare Instagram.

”După o lungă perioadă de timp în care am fost implicat într-o relație...în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor...separați”, a scris omul de afaceri în postarea sa. 

Contactată de Click, Bianca Drăgușanu nu s-a dezis de stilul său și a comentat ironic situația.

”Mi se pare amuzant că după trei săptămâni, noi nu mai suntem împreună”, a spus aceasta. 

Finalul relației, o petrecere și o bătaie

Sfârșitul relației ar fi avut loc după o petrecere deocheată din Pipera organizată chiar de Bădălău. Se pare că la petrecere au fost aduse mai multe femei de moravuri ușoare, iar printre invitați ar fi fost și manelistul Florin Salam. 

Se pare că la acel moment Drăgușanu era însărcinată cu copilul lui Bădălău, dar asta nu a oprit-o să dea buzna în apartamentul cu pricina, să spargă ușa și să bată cu o bâtă de baseball pe toată lumea prezentă la orgie.  Vezi mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel