Ce ascunde Smiley, încă din copilărie. S-a aflat! "Nu am putut”

Smiley a decis să-și spună unul dintre cele mai ascunse secrete. Care este acela. Iată ce a dezvăluit artistul. 

Smiley este unul dintre cei mai iubiți cântăreți, textieri și compozitori din România, iar ca să-și păstreze imaginea perfectă, a ascuns de-a lungul anilor câteva secrete din copilărie.

Artistul a spus totul într-un vlog al lui Speak și al Ștefaniei, atunci când a afirmat că nu este deloc talentat la desen și caligrafie și că toată creativitatea și concentrarea lui s-au îndreptat doar spre muzică. 

„Ceea ce nu știe lumea despre mine este că sunt dezastruos la desen, dar sunt atât de dezastruos încât nici măcar un copac nu știu să desenez frumos. Ca să se înțeleagă mai bine, la clipul pe care tocmai l-am lansat acum „Va fi bine”, am vrut să facem niște desene pe asfalt și trebuia să scriem niște cuvinte. Dacă vă uitați bine la clip o să vedeți că nu există scena asta. Nu am putut”, a povestit Smiley.

Mama lui i-a făcut toate desenele pentru a nu fi singurul copil din clasă care desenează urât

„Când eram în clasele primare mama îmi făcea toate desenele pentru școală. Mama este desenator, deci știe bine să le deseneze. Până când s-a prins învățătoarea că nu le fac eu. Că ea vedea ce fac în clasă și nu se asemăna cu desenele cu care veneam de acasă. Recunosc că nu mă pricep la desen, scriu și foarte urât. Am scris de doctor docent, deși nu am nicio legătură cu medicina”, a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel