EXCLUSIV  Ce are în comun Diana Pârvu, fostă vedetă Kanal D, cu Kim Kardashian!

Aceasta este piesa vestimentară preferată de superstarul de peste ocean! 

(oar_w460)

                              Sursa foto: Facebook

Diana Pârvu, fostă prezentatoare de la Meteo și “Codul fericirii” de la Kanal D, nu poate sta departe de lumina reflectoarelor. Vedeta a revenit în atenția publicului cu un vlog fresh ce apare în fiecare joi, denumit simplu "Diana's Stories". Săptămâna aceasta ea a pus sub lupă colanții biker, piesa vestimentară preferată a lui Kim Kardashian. A avut-o invitată pe fashion stylist-ul vedetelor de la noi, Lucy Faur, care i-a creat cele mai hot ținute ale verii, ce pun în evidența colanții modelatori.

(oar_w460)

De când a plecat de la Kanal D, Diana este mult mai îndrăzneață în apariții, în acest episod din vlog vedeta este de nerecunoscut în ținutele create de stilistul vedetelor. 

“Am postat un episod nou de vlog despre cum se poartă colanții modelatori lansați de Kim Kardashian, pe care vă invit să îl urmăriți și sper să vă placă. De când am renunțat la TV, m-am mutat pe online, pe vlog, și postez săptămânal diverse subiecte interesante. De data asta cea mai hot piesă vestimentară este pusă sub lupă. Stilista Lucy Faur mi-a arătat exact cum trebuie să îi asortăm ca să atragem toate privirile”, spune Diana Pârvu, pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel