Ce a spus Cristi Minculescu la ultimul concert Iris

minculescu
minculescu

Cristi Minculescu a cântat pentru ultima oară alături de trupa Iris, la festivalul Barock de la castelul Banffy, din localitatea Bonțida. Duminică seara, peste 5.000 de persoane au participat la ultimul concert susținut de legendara trupă rock, avându-l ca solist pe Cristi Minculescu.

[caption id="attachment_228187" align="alignleft" width="276"] sursa: mediafax.ro[/caption]

“Le mulţumesc tuturor, lui Valter, lui Relu, vouă, nu în ultimul rând, pentru suportul moral de-a lungul timpului, soţiei mele Rodi -te iubesc- şi lui Dumnezeu, pentru că a trimis-o să mă salveze. Vă mulţumesc din inimă, vă mulţumesc foarte mult, să fiţi sănătoşi şi iubiţi!”, le-a spus Cristi Minculescu tuturor celor care au venit la concert.

Concertul Iris a început în jurul orei 22. Cristi Minculescu a ieșit pe scenă, îmbrăcat în tricoul Universităţii Craiova, echipa sa favorită. La finalul concertului, ce a durat aproape o oră, fanii au scandat “Nu pleca, nu pleca”, informează agerpres.ro.

Trupa Iris a anunţat, pe 28 august, că solistul trupei, Cristi Minculescu, părăseşte grupul începând cu data de 3 septembrie.

La sfârşitul lunii iunie, Iris a sărbătorit 35 de ani de carieră, printr-un concert care a avut loc în Piaţa Constituţiei din Capitală. Noul album - “Iris - O lume doar a lor - 35 de ani” - a fost lansat cu ocazia show-ului aniversar.

Trupa Iris a făcut istorie în rock-ul autohton, timp de 3 decenii şi jumătate, fiind considerată una dintre cele mai longevive şi iubite formaţii româneşti.

Fiind decoraţi cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler în octombrie 2007, membrii trupei Iris au evoluat, pe tot parcursul carierei lor muzicale, în faţa a peste nouă milioane de oameni, în peste 5.000 de concerte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel