Ce a scris Traian Băsescu pe scrisoarea lui Victor Ponta

Înainte de a pleca la Bruxelles, Traian Băsescu nu a dorit să comenteze scrisoarea premierului Victor Ponta, prin care acesta îi solicita să meargă el la Consiliul European informal de la Bruxelles.

Președintele Traian Băsescu nu a dorit să comenteze gestul lui Victor Ponta de a-i cere să meargă la Bruxelles. Întrebat de jurnalişti pe Aeroportul Henri Coandă despre acest lucru, Traian Băsescu a spus "Bună ziua" şi a plecat de la pupitru.

Totuşi, în timp ce se îndrepta spre ieşirea din Salonul oficial al aeroportului, Traian Băsescu a spus: "Am scris pe ea «Nu»".

Citește și: Lovitură sfidătoare a lui Ponta pentru Băsescu, la Bruxelles

Victor Ponta spunea, sâmbătă seara, la Antena 3, că în această săptămână va fi organizată o reuniune a şefilor de guvern din UE privind desemnarea preşedintelui Comisiei Europene, la care însă România va participa fără drept de vot, deoarece reprezentarea va fi asigurată de către preşedintele Traian Băsescu, în baza deciziei Curţii Constituţionale.

Premierul Victor Ponta anunţa, luni, că urma să îi adreseze o scrisoare oficială preşedintelui Traian Băsescu pentru a participa la Summit-ul Consiliului European care are loc la Bruxelles marţi.

Ponta declara, luni seară, că nu a primit încă niciun răspuns din partea preşedintelui Traian Băsescu la scrisoarea pe care i-a trimis-o privind participarea la summit-ul Consiliului European.

Premierul Victor Ponta se află și el la Bruxelles, unde se va întâlni cu prim-miniştrii social-democraţi din statele membre UE, cărora le va prezenta punctul de vedere al României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel