Ce a facut Mitoșeru în vacanță la Roma

După o perioadă aglomerată în care a fost supus la grele încercări pentru a oferi unor tineri o nuntă de vis, Mihai Mitoșeru, gazda emisiunii "Se strigă darul", a avut parte de o vacanță de vis la Roma, alături de soția sa, Noemi. 

Cei doi s-au aflat pentru a doua oară în Orașul Etern."Roma e printre locurile noastre favorite și o să mai mergem acolo de 100 de ori, cu siguranță", spune vedeta TV. Frumosul cuplu nu a ales întâmplător această perioadă, cei doi având foarte multe de sărbătorit.

(oar_w460)

"Suntem a doua oară la Roma, dar a fost prima oară când am vizitat și Vaticanul; am rămas total impresionați. E o perioadă frumoasă pentru noi, pentru că ne aflăm între ziua soției mele  și ziua mea, iar pe 12 iulie vom sărbători 12 ani de când suntem împreună", a spus Mihai Mitoșeru.

(oar_w460)

Bucătăria italienească a fost un punct de atracție în sine pentru cei doi îndrăgostiți. "Am mâncat foarte mult și bine, de data aceasta am mers la pont. Nu ne-am abținut de la nimic. Acum o înțeleg pe Julia Roberts și filmul acela”, a adăugat Mitoșeru. Experiența culinară a fost totală, însă tot bucatele de acasă sunt cele mai gustoase. "Nici pizza, nici pastele, nici carnea asta senzațională nu se compară cu celebrele sarmale de la nunțile românești", a conchis prezentatorul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel