EXCLUSIV  Ce a făcut Daniel Pavel, prezentatorul Survivor, în pandemie: Am venit o singură dată în țară după primul lockdown. Am lucrat dublu decât de obicei

Daniel Pavel
Daniel Pavel

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021 de la Kanal D, ne-a spus, într-un interviu pentru DC News, cum l-a influențat pandemia.

Daniel Pavel de la Survivor România 2021 a plecat din România și s-a stabilit în Viena. El a fost prezentator al emisiunii Business On Air, la Radio France Internaţional, program ce a fost şi premiat de CNA în 2015, şi a făcut parte din echipa postului TV Antena 3 că prezentator al unei emisiuni săptămânale. Daniel Pavel a fost redactor şef al Penny FM. A plecat în Republica Dominicană, pentru Survivor România 2021 din Viena, acolo unde locuia de ceva vreme.

Într-un interviu pentru DC News, Daniel Pavel ne-a vorbit despre cum a trecut, până acum, prin pandemie.

”O bună bucată a lui 2020 am lucrat dublu față de cât o făceam de fel, pentru că managementul echipei în mijlocul căreia lucram a fost extrem de atent și a lucrat enorm pentru a fi aproape de clienții și așa împovărați cu anxietățile lockdown-ului; așa că am făcut zeci de ore de emisie de infotainment, cot la cot cu echipa mea de moderatori.

I-am împărțit în două echipe distincte și, pe lângă munca mea managerială, eram în radio cât se putea de mult. 

Cred că un lider trebuie să inspire;  și, mai ales, lucrând cu oameni cu mentalități și posibilități de expresie diverse, cum sunt cei de media, atenția la starea lor interioară e foarte importantă, noi toți în branșa aceasta fiind și difuzori de stare.

Pandemia a reprezentat din punct de vedere profesional o oportunitate profesională - m-am „îmbunătățit”, muncind mai intens și mai aplicat, însă, sigur, ca și în cazul majorității populației planetei, restricțiile de călătorie au fost resimțite. 

Am venit o singură dată în țară după primul lockdown și mi-am revăzut doar atunci familia din România”, ne-a spus Daniel Pavel.

 

Cea mai importantă lecție desprinsă din pandemie?

 

”Cred că încă suntem în ochiul furtunii și e greu de decelat o anumită lecție.  Comuniune, comunitate și aprecierea fiecărui minut petrecut cu cei dragi și cu sinele - așa <mă rezum>, trăgând linie sub 2020”, a mai zis Daniel Pavel de la Survivor.

VEZI ȘI: Daniel Pavel de la Survivor a spus ce le place austriecilor când vin în România: Sunt extrem de încântați 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel